FOTO Porziņģis publisko sirsnīgus kadrus. Viņu Bostonā apciemo ģimene

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists, Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis soctīklos dalījies ar sirsnīgiem kadriem - viņa spēli apmeklējusi mamma un brālis Mārtiņš. 

Porziņģis vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījies ar diviem foto, kur redzams kopā ar brāli Mārtiņu Porziņģi un mammu Ingrīdu.

"Mamma apciemo Bostonā," raksta Porziņģis. 

Foto: instagram/kporzee
Foto: instagram/kporzee

Savukārt Porziņģa draudzenes Lauras Vizlas sociālie tīkli vēsta, ka viņa atrodas Rīgā. Jau ziņots, ka vērīgākie Kristapa un Lauras sekotāji pamanījuši, ka no abu sociālajiem tīkliem pazudušas kopbildes.

Runas par iespējamo attiecību krīzi izskanēja pēc tam, kad Porziņģis viens devās uz Bostonu šā gada septembrī. Tikmēr Vizla savos sociālajos tīklos dalās ar kadriem no Latvijas.

Atgādinām, ka abi bija kopā kopš 2020. gada augusta, un vien 2021. gada pavasarī Porziņģis pirmo reizi sociālajos tīklos publicēja abu kopbildi.

Nupat kļuvis zināms, ka Porziņģis iedzīvojies ceļgala savainojumā, vēstīja viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas "Celtics".

Porziņģim ir labā ceļgala sasitums, un viņš varētu izlaist komandas nākamo maču trešdien pret Filadelfijas "76ers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu