Vizla un Porziņģis soctīklos dzēsuši teju visas abu kopbildes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis nesen pievienojās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Bostonas "Celtics", bet viņa mīļotā sieviete Laura Vizla pēdējā laikā Amerikā gan nav manīta. Viens no pēdējiem Vizlas ierakstiem vietnē "TikTok" raisījis kādas sekotāju pārdomas - vai abi lēmuši iet katrs savu ceļu.

@lauravizla hi warsaw #rabannehm #hm #fyp ♬ if u laughed follow my IG and twitter allicatttx - Alli Fitz

Komentāru sadaļā kāda sekotāja uzdeva jautājumu: "Kāpēc jūs ar Kristapu izšķīrāties?" Laura gan uz šo jautājumu nav atbildējusi, tomēr komentāru zem šī jautājuma atstājusi kāda cita sekotāja, apgalvojot, ka "kāda no viņas skaistumkopšanas meistarītēm izpļāpājās".

Vērīgākie Kristapa un Lauras sekotāji pamanījuši, ka no soctīklu kontiem pazudušas teju visas abu kopbildes. Pēdējā laikā Vizla arī uz Kristapa soctīklu aktivitātēm nav reaģējusi. 

Vietnē "Instagram" Laura norādījusi, ka viņas atrašanās vieta ir Rīga, Latvija. Pavisam nesen žurnāls "Privātā Dzīve" bija novērojis, ka Laura Latvijā reģistrējusi jaunu uzņēmumu SIA "Vizla". 

Kā vēsta datu bāzē "Lursoft" pieejamā informācija, Laura reģistrējusi jaunu uzņēmumu SIA "Vizla" ar apmaksāto pamatkapitālu 2800 eiro. Tā darbības veids – mazumtirdzniecība pa pastu vai internetveikalos.

Laura ir uzņēmuma vienīgā īpašniece un valdes locekle. Tas reģistrēts dzīvoklī Rīgas Klusajā centrā.

Savulaik slavenākais brazīlietis Latvijā Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš ir gan Lauras, gan Kristapa labs draugs, atklāja, tieši viņš Lauru un Kristapu savulaik iepazīstinājis.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu