VIDEO "Venipak" kurjera veiktā agresīvā apdzīšana izraisa bīstamu situāciju uz ceļa. Uzņēmums komentē notikušo (6)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

14. novembrī sociālajos tīklos strauji izplatījās kāds "TikTok" video, kurā videoreģistrators iemūžinājis ļoti bīstamu situāciju uz ceļa, kas varēja beigties arī letāli. Video redzams, kā "Venipak" kurjers veic drosmīgu apdzīšanas manevru, kura laikā tas nonāk starp divām smagajām kravas automašīnām.

@02andreas This was so close! Venipak driver second birthday? 🇱🇻🚛🥹 #latvia #traffic #closecall #fyp #lucky #baltics #viabaltica #scania #estonia ♬ Silence (Tiesto In Search Of Sunrise Remix) - Delerium & Sarah McLachlan

Dienu vēlāk, 15. novembrī, starptautiskā sūtījumu piegādes kompānija SIA "Venipak Latvija" sniegusi atbildi par publicēto video, solot novērst situācijās, kurās uzņēmuma kurjeri apdraud citus ceļus satiksmes dalībniekus, aģentūru LETA informēja "Venipak Latvija" pārstāvji.

"Mēs nosodām agresīvu braukšanu jebkādos apstākļos, kas apdraud gan pašu kurjeru, gan arī citus ceļu satiksmes dalībniekus, tas nav pieļaujami, un ar abiem šoferiem jau veiktas nopietnas pārrunas," norāda "Venipak Latvija" izpilddirektore Sanita Bērziņa.

Tāpat viņa papildina, ka uzņēmums darīs visu, lai novērstu šādas situācijas arī turpmāk, jo uzņēmuma mērķis ir uzlabot gan piegādes servisu, gan arī reputāciju.

"Atvainojamies visiem, kas bija iesaistīt konkrētajos notikumos un apstiprinu, ka esam sākuši katra gadījuma izmeklēšanu," norāda Bērziņa.

Tāpat viņa atzīmē, ka uzņēmums veido dažādas iniciatīvas, lai šādas situācijas novērstu, piemēram, "Kurjeru akadēmija", lai apmācītu jaunos kurjerus, tostarp arī par uzvedības normām uz ceļa un sadarbojoties ar klientiem.

"Otrkārt, izstrādāti iekšējās kārtības noteikumi, kas paredz, ka šoferi jeb kurjeri reprezentē uzņēmumu, tāpēc jāievēro gan ceļu satiksmes noteikumi, gan arī virkne citu normu," papildina Bērziņa.

Jau vēstīts, ka "Venipak Latvija" apgrozījums pērn bija 22,996 miljoni eiro, kas ir par 14% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 9% - līdz 1,783 miljoniem eiro.

Kompānija "Venipak Latvija" reģistrēta 2011.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2845 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Nīderlandē reģistrētā kompānija "Venipak".

Starptautiskais sūtījumu piegādes uzņēmums "Venipak", kas dibināts 2004.gadā, piedāvā sūtījumu loģistikas risinājumus uzņēmumiem un privātpersonām Baltijas valstīs, Polijā, Vācijā, ASV un Ķīnā. Klientiem Lietuvā, Latvijā un Igaunijā ir pieejami gandrīz 1000 paku saņemšanas punktu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu