Holivudas aģenta dēls nolīgst strādniekus, lai tie atbrīvotos no cilvēku mirstīgajām atliekām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Haskela sieva un viņas vecāki.
Haskela sieva un viņas vecāki. Foto: AP/Scanpix

Kāda strādnieku grupa apsūdzējusi Holivudas aģenta dēlu, ka viņš samaksājis 500 ASV dolārus par trīs lielu atkritumu maisu izvešanu, kuri esot bijuši pilni ar cilvēku mirstīgajām atliekām, ziņo "Insider".

35 gadus vecais Semjuels Haskels tika arestēts 15. novembrī saistībā ar "neidentificētas sievietes rumpja" atrašanu atkritumu tvertnē, teikts Losandželosas policijas departamenta (LAPD) paziņojumā.

Haskela sieva Mei Li Haskela un viņas vecāki Gaošans Li un Jansjana Vana ir pazuduši bez vēsts.

Strādnieku grupa kanālam NBC pastāstīja, ka Haskels viņus nolīga otrdien un sākotnēji lika pārvietot trīs maisus, kuros it kā bija akmeņi. Taču maisi šķita mīksti un mitri, tādēļ viņi nolēma aplūkot to saturu.

"Es ieraudzīju ķermeņa daļas, nabu," NBC pastāstīja viens no darbiniekiem. "Es biju šokēts. Protams, man palika slikti."

Strādnieks teica, ka viņi aizbraukuši atpakaļ uz Haskela mājām, atdevuši naudu un atstājuši maisus uz piebraucamā ceļa.

CNN un citi mediji identificēja Haskelu kā Holivudas aģenta Sema Haskela, bijušā Viljama Morisa aģentūras viceprezidenta, dēlu. Sems Haskels pārstāvējis tādus klientus kā Ketiju Lī Gifordu, Reju Romano, Vūpiju Goldbergu, Dolliju Pārtoni un Džordžu Klūniju.

LAPD ziņo, ka Semjuelam Haskelam un Mei Li Haskelai bija trīs kopīgi bērni. Bērni atrasti pie citiem ģimenes locekļiem.

Haskels šobrīd ir aizturēts. Prokurori paziņoja, ka Haskels mirstīgās atliekas savā "Tesla" automašīnā aizveda un izmeta kādā atkritumu tvertnē pēc tam, kad strādnieki atteikušies viņam palīdzēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu