"Kurbada" hokejisti revanšējas Kauņas komandai

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Kurbada" hokejistiem otrā "sausā" uzvara LČ pusfinālā
"Kurbada" hokejistiem otrā "sausā" uzvara LČ pusfinālā Foto: Juris Zīģelis

"Kurbada" komanda svētdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā revanšējās Kauņas "City" vienībai par sestdien piedzīvoto zaudējumu, kamēr Hokeja skola "Rīga" otro dienu pēc kārtas uzveica Viļņas "Hockey Punks".

"Kurbads" savā laukumā uzvarēja ar rezultātu 6:3 (3:1, 3:1, 0:1).

Latvijas komandai pa diviem vārtiem guva Matīss Bīriņš, bet pa reizei pretiniekus pārspēja Renārs Cipruss, Artūrs Mickevičs, Roberts Jekimovs un Jēkabs Siliņš. Kauņas vienībai divus vārtus guva Luks Žukausks un vienu precīzu metienu izpildīja Ondržejs Mahala.

Savukārt HS "Rīga" mājās bija pārāka ar 6:2 (2:0, 3:0, 1:2).

Rīdziniekiem vārtus guva Aleksandrs Zaprivoda, Mārcis Smirnovs, Timurs Solostejs, Kārlis Nauris Česlis, Edvīns Bērziņš un Maksims Pumpiņš. Viļņas vienībā pa ripai iemeta Kirils Struks un Kajs Zejnalovs.

Turnīra tabulā līdere ar 26 punktiem 14 mačos ir "Zemgale"/LBTU, 24 punktus 15 cīņās guvusi "Mogo"/LSPA, 22 punkti 15 spēlēs ir Kurbads" hokejistiem, bet 16 punkti 14 spēlēs - "Prizma" vienībai. Hokeja skola "Rīga" ar 12 punktiem 13 cīņās atrodas sestajā vietā.

OHL četru apļu pamatturnīrs noslēgsies 28.februārī, bet izslēgšanas spēļu turnīrā tiks noskaidroti OHL un Baltijas čempioni.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trim uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL kausu norisināsies līdz četriem panākumiem.

2023./2024.gada sezonā Baltijas čempionātā piedalās Rīgas "Prizma", Hokeja skola "Rīga", Jelgavas "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA un "Kurbads" no Latvijas, "Kaunas City", Elektrēnu "Airwell-Energija", Viļņas "7BET-Hockey Punks" no Lietuvas un Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

Arī šajā sezonā Ukrainas pilsoņiem OHL čempionātā netiek piemērots leģionāru jeb ārvalstu hokejistu statuss, bet Krievijas un Baltkrievijas spēlētājiem ir liegts startēt OHL.

Pērn par čempioni kļuva "Zemgale"/LBTU, kas finālā līdz četrām uzvarām ar 4-1 pieveica "Mogo"/LSPA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu