Intars Busulis atminas, kā pus gadu ar ģimeni dzīvojis bez apkures un ūdens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Intars Busulis, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāti runāja par savas dzīves sliktākajiem, bet tajā pašā laikā pamācošākajiem dzīves mirkļiem, ko piedzīvojis kopā ar ģimeni.

Busulis atklāj, ka arī viņa dzīvē ir bijuši sarežģītāki posmi. Viens no tiem bijis, kad vecākais dēls bijis pavisam maziņš.

"Ir bijis tāds posms, kad mēs dzīvojām Brīvības ielā. Tur ir tāda viena māja, mēs apkopām vienu sievieti, tur tajā dzīvoklī dzīvoja arī viņas mazdēls, bet mēs visi trīs - dēls Lenijs un mēs ar Ingu dzīvojām vienā mazā istabiņā. Lai nevajadzētu maksāt par īri, mēs tur uzkopām teritoriju. Tad kundzīte aizgāja viņsaulē, mēs palikām tajā dzīvoklī vieni, jo arī mazdēls aizgāja citur. Mājas saimniece noslēdza siltumu. Visa māja palika bez siltuma. Mums gan bija kamīns, bet bija šausmīgs sals, un, kā nu gadījās, kā ne, dienā blakus istabā uzsprāga radiatori." 

Busulis atminas, ka ūdens bijis tik daudz, ka sapratis, ka nav jēgas to vākt. Nākamajā rītā ūdens bijis pārvērties ledū, un viņi to izmeta ārā pa logu. 

Pēc šī notikuma aptuveni pus gadu visai mājai bija pazudis ūdens. Gan Busuļiem, gan citiem kaimiņiem nācies regulāri iet pēc ūdens uz tuvāko benzīntanku.

Busulis gan teic, ka šo laiku atceras kā labāko laiku savā dzīvē.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu