Elīna Bojarkina atklāti par intīmajām ainām jaunajā pašmāju filmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: elinabojarkina/Instagram

Pagājušajā nedēļā pirmizrādi piedzīvoja filma "Vietām gaidāms stiprs lietus", kurā netrūka gana pikantu ainu. Viena no galvenajām lomas atveidotājām aktrise Elīna Bojarkina sarunā ar "Privāto Dzīvi" dalījās pārdomās par piedzīvoto filmēšanas laukumā.

Režisores Elizabetes Gricmanes debijas spēlfilmā "Vietām gaidāms stiprs lietus" aktieris Matīss Budovskis iejūtas mīlestības pārņemtā Reiņa lomā. Viņš nododas jutekliskām baudām kopā ar mīļoto meiteni Sabīni, kuru atveido aktrise Elīna Bojarkina.

Elīna par piedzīvoto filmēšanas laukumā teica: "Lai arī šī bija mana debija spēlfilmā, iekšējā izjūta bija tāda, ka izkāpju no ķermeņa un attiecīgajā brīdī tā vienkārši vairs neesmu es." 

Viņa norādīja, ka nodoties kaislīgiem skūpstiem ar Matīsu bijis viegli un viņas jaunais draugs Voldemārs Rode par ekrānā redzēto nemaz neesot greizsirdīgs. "Viņš saprot, ka tāds ir aktiera darbs," piebilda Elīna, kas ar Voldemāru attiecībās ir pavisam nesen.

Par to, ka kino tiks parādīts pārāk daudz kailuma, viņa nav uztraukusies, jo filmēšanas laukumā valdījuši veselīgi apstākļi. "Režisore ir bezgala maiga un dvēseliska personība. Varbūt arī tādēļ, filmējoties intīmās ainās, jutos ērti. Zināju - šie kadri nebūs vulgāri. Tas bija skaisti un tika darīts nevis tāpēc, ka režisore tā gribēja, bet gan tāpēc, ka tas bija nepieciešams, lai vairāk atklātu filmas galveno varoņu jūtu pasauli," norādīja Elīna.

Jau vēstīts, ka nesen Elīna Bojarkina apstiprināja, ka sākusi jaunas attiecības. Viņas mīļoto sauc Voldemārs Rode - abi iepazinušies kādā no teātra pirmizrādēm.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 21. novembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu