Lietuvā tēvs pa logu izmetis zīdaini. Mazulis ir komā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mahsun YILDIZ/Shutterstock

Svētdien, 19. novembrī, uz Kauņas bērnu slimnīcu Lietuvā ar smagiem ievainojumiem pārvests piecus mēnešus vecs zīdainis, kuru pa logu Klaipēdā sestdien izmetis viņa tēvs, ziņo Lietuvas medijs "15min.lt".  

Mediķi ziņo, ka zīdaiņa stāvoklis ir kritisks. Bērna ievainojumu dēļ nav iespējams veikt operāciju, kas parasti šādās situācijās tiktu veikta. 

Lietuvas policija saistībā ar notikušo sākusi izmeklēšanu. Tās dati uzrāda, ka sestdienas, 18. novembra, rītā Klaipēdā mazuli pa logu izmetis viņa 25 gadus vecais tēvs. Zīdainis uzreiz no rīta tika aizvests uz Klaipēdas bērnu slimnīcu, kur viņam sākta reanimācija.  

Svētdien, 19. novembrī, viņš pārvests uz Kauņas bērnu slimnīcu. Kritienā zīdainis guvis smagus ievainojumus galvā un iekšējos orgānos. Ārsti spriež, ka zīdainis, iespējams, guvis ievainojumus arī pirms kritiena – iespējams, saņēmis vairākus sitienus. 

Bērna tēvam pirmdien, 20. novembrī piemērots apcietinājums uz 14 dienām. Tagad viņš ievietots psihiatriskajā klīnikā. 25 gadus vecais vīrietis sodīts iepriekš – vien 14 gadu vecumā kopā ar draugu sadūris kādu bezpajumtnieku. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu