Tā ir viena un tā pati persona? Fanus satrauc supermodeles Adrianas Limas izskats

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/Scanpix, Twitter

"Victorias Secret" fani pauduši sašutumu, ieraugot filmas "Hunger Games: The Ballads Of Songbirds & Snakes" jaunākās daļas pirmizrādē vienu no modelēm - Adrianu Limu. Skaistules sejas pantos esot redzamas izmaiņas. 

Lai gan viņa ir viena no visu laiku ietekmīgākajām "Victoria's Secret" eņģeļiem, viņas šī brīža izskats radījis satraukumu fanu vidū. "Man nebūtu ne jausmas, ka tā ir viena un tā pati persona," viens sociālo mediju lietotājs rakstīja vietnē "X", savukārt citi sprieda, ka 42 gadus vecā Brazīlijas daiļava varētu būt "joprojām pietūkusi" no kādas kosmētiskās procedūras, piemēram, sejas liftinga vai filleru ievadīšanas.

Foto: twitter

Pēc tiešsaistes diskusijām par modeles izskatu supermodele sociālajā tīklā Instagram publicēja atbildi, publiskojot arī pašbildi bez kosmētikas: "Šī ir trīs bērnu un trīs suņu māmiņas seja... paldies par rūpēm."

Daudzi fani atbalstīja Limu, to nosaucot par "mātes dzīves realitāti, žonglēšanu ar pienākumiem, kas saistīti ar bērnu audzināšanu un mājsaimniecības kārtošanu", iedvesmojošu un atsaucīgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu