VIDEO "Adventes kalendārs." Internetu pārsteidz "Omniva" pakomāts ar atvērtiem visiem nodalījumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Sociālo tīklu vietnē "TikTok" klejo video, kurā redzams, ka vienam "Omniva" pakomātam Igaunijā visi nodalījumi ir atvērti. Sazinājāmies ar uzņēmumu, lai noskaidrotu, kāpēc radusies video redzamā situācija.

"Omniva" pārstāvji "Apollo.lv" skaidro, ka vietnē "TikTok" redzamais video uzņemts Igaunijā brīdī, kad tiek nomainīts vecais pakomāts pret jaunākas paaudzes modeli.

@romanromanovichh ♬ American Psycho III - B-Real & Bizarre & Eminem

"Lai šo procesu paveiktu, vispirms no vecā pakomāta jāizņem visas pakas, kuras pēc tam tiek ievietotas jaunajā pakomātā. Mēs apliecinām, ka tā bija standarta procedūra, kas nav krimināli sodāma, un šajā procesā neviens sūtījums netika cietis vai nozaudēts," vēsta uzņēmuma pārstāvji.

Šobrīd arī Latvijā notiek "Omniva" pakomātu paplašināšanas darbi, kas norisināsies līdz gada beigām. To ietvaros plānots paplašināt 40 un uzstādīt sešus jaunus pakomātus.

Vietnē "TikTok" video sasniedzis lielu auditoriju, un komentāros cilvēki izteikuši savas versijas par redzēto. Kāds sociālo tīklu lietotājs atvērtos nodalījumus salīdzina ar adventes kalendāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu