"Es joprojām iztēlē redzu..." Mūžībā aizgājušā Valtera Frīdenberga līgava Kristīne joprojām skumst

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pāragri mūžībā aizgājušā mūziķa un raidījumu vadītāja Valtera Frīdenberga līgava Kristīne Paegle pavisam nesen izpildījusi mīļotā pēdējo vēlēšanos un atklāj, ka Valtera aiziešana viņai sāp joprojām. 

Sarunā ar "Kas Jauns" Kristīne teic, ka ik dienu jūtot Valtera klātbūtni: "Man ir sajūta, ka viņš jau tepat vien ir... Kā sargeņģelis. Es joprojām iztēlē redzu viņa smaidu, gaitu un tēlu, to, kā viņš pārvietojās. Ir liela mīlestība, ko esmu saglabājusi sevī, un gaišums.

Tagad, kad bija Valtera miršanas diena, es saņēmu vēstules no cilvēkiem, kam joprojām sāp viņa aiziešana. Un tad liekas, vai tiešām pieci gadi ir pagājuši? Izklausās daudz, bet ir sajūta, ka tas bija tikai vakardien. Sāp joprojām visiem. Redzu, ka mana pieredze kādam šķiet noderīga, jo ik pa laikam kāds uzraksta, ka sastapies ar līdzīgu situāciju, un jautā pēc padoma, kā esmu ar to tikusi galā, kas mani spēcinājis. Tad arī varu izstāstīt, kā man gāja. Esmu gana spēcīga un atbalstīt spējīga, lai būtu līdzās arī citiem šādos brīžos."

Jau vēstīts, ka 2018. gada 17. oktobrī mūziķis un raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs devās mūžībā pēc ilgas cīņas ar vēzi.

Tikai šā gada oktobra izskaņā Valtera līgava Kristīne Paegle devusies uz Portugāli, lai izpildītu dziedātāja pēdējo vēlēšanos - izkaisītu viņa pīšļus okeānā.

Jau vēstīts, ka pēc Valtera nāves viņa tuvinieki vairāku gadu garumā plēsās par mūziķa mantu. Galvenais strīdu avots bija privātmāja Pārdaugavā, kurā Valters dzīvoja kopā ar vecvecākiem. Nu Kristīne apgalvo, ka visas peripetijas esot aiz muguras.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 21. novembra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu