VIDEO "Nebijām tik gudri, lai kaut ko tajā tiešraidē noreklamētu." Liene Kiviča atskatās uz slaveno vannas skandālu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no raidījuma "Zilonis studijā"

Diskusijā par mīlestību un jūtu izpausmēm publiskajā telpā sarunu šovā "Zilonis studijā" piedalījās arī Liene Kiviča, kura atskatījās uz slaveno vannas skandālu.

2019. gada kāda februāra vakarā pašmāju mūziķis Andris Kivičs ar mīļoto Lieni vietnē "Facebook" filmēja "dzīvo video", kurā abi bija redzami vannā, ar to izpelnoties īpaši lielu popularitāti. 

Atskatoties uz šo laiku, Liene teic: "Tas bija pats pirmsākums, kad mēs iepazināmies, mēs bijām ļoti sabiedrības nomocīti, heitoti, mums bija izteikti arī nāves draudi. Tas ir tas, ar ko jāsaskaras internetā, un mēs nezinājām, kā uz to reaģēt.

Pa šiem pieciem gadiem mēs esam ļoti daudz ko sapratuši, mainījušies, un tagad mēs tā droši vien nedarītu. Andris ļoti labi pateica:

mēs nebijām tik gudri, lai tajā tiešraidē kaut ko noreklamētu. Tiešraidē vienlaicīgi bija ap 5000 cilvēku."

Liene teic, ka tiešraides laikā noticis nelaimes gadījums, vienlaikus piebilstot, ka abi tolaik bijuši pavisam citi cilvēki.

"Es tur neesmu kaila, un es nekur neesmu kaila, esmu vai nu peldkostīmā, vai veļā, kas manā profesijā, manuprāt, ir atļauts. Tas, kas tur bija vēl cits, bija vienkārši nejauši, " skaidro Liene. Viņa arī uzsver, ka reizēm notiek absolūti neplānotas lietas.

Diskusijā viņa runāja arī par to, ka nereti saņem pārmetumus par jūtu izpaušanu savam mīļotajam vīrietim, taču, viņasprāt, abi robežas nepārkāpj. Turklāt savu reizi padalīties ar savu dzīvi sociālajos medijos Liene uzskata pat par sava veida pienākumu: "Ja mums nebūtu vajadzīga cilvēku uzmanība, mēs tur nebūtu. Man ir ļoti grūti nofilmēt storiju, man šķiet dīvaini, ka tu runā pats ar sevi, bet tas ir jādara, jo tev ir cilvēki, kas tev seko, un tu veido auditoriju. Manuprāt, ir būtiski nepārkāpt ētiskas lietas. Bet mīlestība kā tāda, skūpsts, kas gan tur slikts?!"

Vairāk skaties video!

Kiviči apprecējās 2020. gada 3. janvārī. Liene pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu, kļūstot par Lieni Kiviču.

Abi audzina kopīgu atvasi - meitu, kurai deva vārdu Mia. Mia ir Lienes ceturtā meita.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu