Bērnu klīniskā universitātes slimnīca nāk klajā ar emocionālu paziņojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: kittirat roekburi/Shutterstock

Pēc tikko notikušā uzbrukuma Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas ārstei saasinājies jautājums par vardarbību pret mediķiem. Rīgas Bērnu klīniskā universitātes slimnīca savā "Facebook" kontā publicējusi emocionālu paziņojumu. 

Paziņojumā teikts: "Pēdējās dienās plaši runāts par vardarbību pret medicīnas personālu. Sadzirdot gan sabiedrību, gan arī mediķus, mums kā slimnīcai šķiet svarīgi uzsvērt, ka katram, kas strādā Bērnu slimnīcā, tā ir kas vairāk par vietu, uz kuru jādodas, lai mēneša beigās saņemtu algu. Tā ir vieta, kurā īstenojam mūsu misiju - palīdzam bērniem un viņu ģimenēm atgūt veselību, gūt mieru un atbalstu."

Slimnīcas pārstāvji atzīst: "Mēs gan negribam idealizēt slimnīcas ikdienu. Ir dienas, kas ir smagas, grūtas un nogurdinošas gan mūsu pacientiem, gan personālam. Bet arī tādās dienās der atcerēties, ka mēs visi esam cilvēki - kādam mamma, tētis, bērns, draugs, sieva vai vīrs - un esam pelnījuši vismaz cieņpilnu attieksmi.

Mūsu slimnīcā mēs tolerējam uztraukumu, skumjas, dusmas, bēdas un sāpes. Bet mēs nekad un nekādos apstākļos netolerēsim agresīvu attieksmi un rupju izturēšanos pret mūsu personālu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu