VIDEO Ludzā dzērājšoferis bēg no policijas. Likumsargu auto pakaļdzīšanās laikā saduras ar garāmbraucēju

Apollo.lv
Foto: Sadursme.lv/Ekrānuzņēmums no video

Trešdienas pēcpusdienā Ludzā Valsts policijas (VP) amatpersonas pamanīja kādu "Audi A6" autovadītāju, kura braukšanas maniere bija aizdomīga. Policija lika apturēt spēkratu, taču tā vadītājs nepakļāvās policijas likumīgajām prasībām un bēga, portālu TVNET informēja VP.

Pakaļdzīšanās laikā tika piesaistīti VP papildspēki, un pēc kāda laika likumsargiem izdevās apturēt "Audi" vadītāju. Veicot alkohola koncentrācijas pārbaudi izelpojamā gaisā, tika konstatēts, ka viņš bija braucis 1,68 promiļu stiprā alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Par šo pārkāpumu Valsts policija sāka kriminālprocesu. "Audi" vadītājs tika aizturēts un ievietots īslaicīgās aizturēšanas vietā. Tāpat ir sākts administratīvā pārkāpuma process par nepakļaušanos policijas likumīgajām prasībām.

Jāpiebilst, ka viena no Valsts policijas ekipāžām, kura brauca uz pakaļdzīšanos, iekļuva ceļu satiksmes negadījumā – notika sadursme starp dienesta transportlīdzekli un "Volvo" markas automašīnu, negadījumā nav cietušu personu un policija skaidro negadījuma apstākļus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu