VIDEO Uz Daugavpils šosejas avarējušas vairākas automašīnas (4)

Valsts policija komentē notikušo
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Jānis Alksnis/"X"

Uz Daugavpils šosejas Rīgas virzienā pirms Salaspils fiksēta vairāku automašīnu sadursme, platformā "X" ("Twitter") ziņo profils "BreakingLV". 

Video, kura autors ir Jānis Alksnis, redzams, ka negadījumā iesaistītas vismaz sešas automašīnas. Divas no tām ir nobraukušas no ceļa. 

Valsts policija portālam "Apollo.lv" norāda, ka par negadījumu ir saņemta informācijā un tajā nav cietušo. 

VP pirms plkst. 8.00 saņēma informāciju par vienu nobraukušu automašīnu no ceļa braucamās daļas, tad par divu automašīnu sadursmi – konkrētajā gadījumā autovadītāji sastādījuši saskaņoto paziņojumu.

Vēl viena automašīna iebraukusi ceļa norobežojošā barjerā, par šo gadījumu VP uzsākusi administratīvā pārkāpuma procesu.

Jau iepriekš ziņots, ka Daugavpils šoseja ir viens no vairākiem ceļiem, uz kuriem sniega un apledojuma dēļ ceturtdien ir apgrūtināta braukšana. 

Apgrūtināti braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem ir uz Tallinas šosejas (A1), Vidzemes šosejas (A2) posmā no Rīgas līdz Raunas pagriezienam un no Virešiem līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas (A3) posmā no Murjāņiem līdz Strenčiem, Rīgas apvedceļa (Baltezers-Saulkalne) (A4), Rīgas apvedceļa (Salaspils-Babīte) (A5), , Bauskas šosejas (A7),

Jelgavas šosejas (A8), Liepājas šosejas (A9) no Rīgas līdz Kalvenei, Ventspils šosejas (A10), autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza-Krievijas robeža (Terehova) (A12), autoceļa Krievijas robeža (Grebņeva)-Rēzekne-Daugavpils-Lietuvas robeža (Medumi) (A13), Daugavpils apvedceļa (A14), Rēzeknes apvedceļa (A15), valsts reģionālā autoceļa Tīnūži-Koknese (P80).

Sniegotos ceļa posmus tīra un kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 114 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu