VIDEO "Rīgas laiks" publicē video, kurā, iespējams, redzams bezvēsts pazudušais Arnis Rītups (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no YouTube video/Rīgas Laika MMāya

Žurnāls "Rīgas laiks" no "YouTube" profila "Rīgas Laika MMāya" publicējis videoklipu, kurā kādā sakoptā lauku teritorijā attēlots maskēts vīrietis, kurš sevi dēvē par bezvēsts pazudušo žurnāla izdevēju un filozofu Arni Rītupu. 

Nav zināms, kad tieši video filmēts, kā arī nav apstiprināts, vai tajā redzamā persona patiešām ir pats Rītups. Video publicēts arī "Rīgas Laika" "X" (iepriekš – "Twitter") kontā. 

"Mani sauc Arnis Rītups. Esmu viens no Rīgas lielākajiem muļķiem. Piedzimis esmu latviešu valodā. Latviešu valoda ir tā, kurā es pateicu pirmos vārdus un, iespējams, pateikšu arī pēdējos," saka video redzamā persona. 

Valsts policija portālam "Apollo.lv" norāda, ka policija turpina pasākumus  Rītupa atrašanās vietas noskaidrošanai un ir informēta par interneta vidē publicētajiem video.

Plašākus komentārus likumsargi atturējās sniegt. 

15. novembrī ziņots, ka 1971. gadā dzimušais Rītups 12. novembrī izgāja no savas dzīvesvietas Zaļajā ielā un nebija atgriezies. Viņa pazīmes: augums aptuveni 180 cm, pilnīgas miesasbūves, kupla bārda un ūsas. Bija ģērbies mētelī, iespējams, sarkanā vai melnā krāsā.

Rītups ir filozofs, žurnāla "Rīgas Laiks" izdevējs un Latvijas Mākslas akadēmijas asociētais profesors.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu