Uģis Kuģis atklāti par savu vīrieša dabu: Ja es pateiktu, ka mani neinteresē sievietes plikumi, es melotu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Uģis Kuģis/Facebook

Latvijas slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis raidījumā "Kad viņi satiekas" atklāti runāja par savu ģimenes modeli, kā arī atklāja savu vīrieša dabu. 

Uģis Kuģis ar sievu Lindu dzīvo atšķirīgi no vairuma ģimeņu Latvijā - viņi ar sievu guļ atsevišķi, kā arī viņiem ir citi uzskati par pienākumu sadali pāra starpā.

Raidījuma vadītājs Andris Bulis mēģināja izvilināt no Uģa Kuģa, vai viņš kā vīrietis tomēr neuzlūko citas sievietes, piemēram, ejot pa ielu.

Uģis Kuģis neslēpj sakot, ka "visas sievietes ir skaistas". Vaicāts, vai neuzlūko skaistās sievietes kā seksuālu objektu, viņš saka: "Zini kā, es dzīvoju Maskačkā (Maskavas foršrate), un tur nestaigā tādā izskatā sievietes. Centrā ir citādāk. Es dzīvoju mazliet aizsargātā zonā. Ja es pateiktu, ka mani neinteresē sievietes plikumi, es melotu. Es taču esmu vīrietis, tas manī iekšā sēž. Es sevi labi aizsargāju, cenšos augstāk par potītēm neskatīties."

Bulis, to dzirdot, saka: "Tu taču nevari visu mūžu dzīvot, nodūris acis." Uz ko Kuģis atbild: "Var!"

"Priekš kam man to darīt. Daudzas sievietes pat dusmojas, ka es uz viņām neskatos, ka es viņas neievēroju."

Uģis stāstīja, ka ir bijušas sievietes, kas uz konsultāciju atnāk pusplikas, viņam ir taktika pusplikās sievietes piesegt, piemēram, ar lakatu. "Es taču esmu vīrietis, es teikšu - "piesedzies, man tā būs vieglāk runāt"." 

Bet tas, ka es teiktu, neskatos uz sievietēm, tie būtu meli. Es vienkārši necenšos skatīties uz tām zonām, kas provocētu mani."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu