Īsi pirms šova tiešraides no "X Faktora" izstājas viens no dalībniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauma Zommere

Svētdien, 26. novembrī pulksten 20.30, TV3 ēterā tiks aizvadīta muzikālā šova “X Faktors” trešā tiešraide. Taču šonedēļ uz skatuves kāps vien 6 no šovā palikušajiem dalībniekiem, jo īsi pirms tiešraides viens no šova dalībniekiem – Jānis Miglāns – no šova izstājās veselības apsvērumu dēļ, ziņo raidījuma veidotāji. 

Līdz ar Jāņa izstāšanos, šonedēļ šovu pametīs tikai viens dalībnieks. Tie divi dalībnieki, kuri būs saņēmuši vismazāk balsu no skatītājiem, dziedās sagatavotās glābējdziesmas, pēc kurām mentori lems, kuru no dalībniekiem šovā paturēt.

Šova trešās tiešraides muzikālā tēma būs "šī brīža spilgtākie hiti", tāpēc skatītāji šajā vakarā varēs dzirdēt tādu pasaulē iemīļotu mūziķu kā Harijs Stailzs, Bruno Mars, Pink, Džordžs Ezra un citu mūziķu labākās pēdējo gadu dziesmas. Tāpat uz “X Faktora” skatuves redzēsim vairākus viesmāksliniekus – aizvadītās šova “X Faktors” sezonas uzvarētāju Grētu, Aminatu, kā arī Intaru Busuli un Abonementa orķestri.

Skaties šova "X Faktors" trešo tiešraides raidījumu un atbalsti savu favorītu jau šo svētdien, 26. novembrī, plkst. 20.30 kanālā TV3. Savu favorītu svētdienas vakarā var atbalstīt, par viņu balsojot vietnē xfaktors.lv un zvanot uz tiešraides laikā redzamajiem tālruņa numuriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu