VIDEO Korejiete "aiz ziņkārības" pastrādā zvērīgu slepkavību un tiek pie mūža ieslodzījuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Punch Newspapers/"Facebook"

Dienvidkorejas pilsone, aizrautīga detektīvu fane Juna Jū-juna saņēmusi mūža ieslodzījumu pēc tam, kad "aiz ziņkārības" nodūrusi sev svešu sievieti, ziņo ASV medijs "Insider". 

23 gadus vecā Juna pavadījusi vairākus mēnešus, patērējot dažādus stāstus par slepkavībām un citiem noziegumiem. Laika gaitā interese pārvērtusies par apsēstību, ziņo Dienvidkorejas policijas pārstāvis. 

Šī gada maijā Juna tiešsaistē atradusi savu upuri – sev nepazīstamu sievieti – pēc tam, kad aptuveni 50 cilvēkiem apjautājusies, vai viņi savās mājās pasniedz privātstundas. 

Slepkavības dienā viņa izlikās par māti, kuras bērnam nepieciešamas privātstundas, un ieradās 26 gadus vecās privātskolotājas mājās, kur viņu sadūra vairāk nekā 100 reizes, turpinot arī pēc tam, kad sieviete jau bija mirusi. 

Pēc tam viņa līķi sadalīja, dažas daļas no tā ielika čemodānā un pārģērbās upures drēbēs. Ar čemodānu viņa iekāpusi taksometrā un to nometusi mežā pie upes. 

Slepkava atzina savu vainu noziegumā, taču izmeklēšanas gaitā savu stāstu vairākas reizes mainīja – sākumā visu noliedza, pēc tam teica, ka līķi tikai pārvietoja, un pēc tam teica, ka sievieti noslepkavoja strīda laikā. 

Prokuratūra sākotnēji vēlējusies izpildīt nāvessodu, taču Juna lūgusi maigāku spriedumu, apgalvojot, ka cieš no halucinācijām un citām garīga rakstura slimībām. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu