FOTO Rīgas tūrisma aģentūra kacina Lietuvu pēc "Michelin" zvaigznes saņemšanas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LIVE RIGA/"Facebook"

21. novembrī prestižo "Michelin" zvaigzni pirmo reizi vēsturē saņēma restorāns no Latvijas – "Max Cekot Kitchen". Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra savā "Facebook" profilā asprātīgā veidā par godalgu atgādinājusi Viļņas tūrisma aģentūrai.

Kā zināms, Lietuva ir vienīgā no Baltijas valstīm, kuras restorāni vēl nav saņēmuši "Michelin" zvaigznes. "Live Riga" par to nepiemirsa atgādināt. 

"Hei Go, Vilnius, – tā, lai jūs zinātu, šāda ir sajūta, kad tev pie krūtīm ir "Michelin" zvaigzne. Turpini sapņot, brāl, tava diena pienāks drīz," rakstīts aģentūras publikācijā. 

Viļņas tūrisma aģentūra nepalika atbildi parādā. "LIVE RIGA, apsveicam! Nepamanījām – bijām aizņemti, veidojot vissuperīgākos Ziemassvētkus.  Noteikti ir laba sajūta būt kaut kur pirmajiem. Ā, paga..." rakstīts publikācijā, kurā ielikta atsauce uz Tallinas tūrisma aģentūru, kura sarunā neiesaistījās. 

Igaunija ir pirmā Baltijas valsts, kuras restorāni tika pie "Michelin" zvaigznēm. Tās 2022. gada maijā saņēma restorāni "NOA Chef's Hall" un "180°".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu