VIDEO Sieviete pēc operācijas pamostas ar palielinātām krūtīm un sēžamvietu, ko nemaz negribēja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: YabaLeftOnline/"X"

Kādai amerikānietei Meksikā gadījusies pavisam nepatīkama pieredze – viņa devusies uz Meksiku, lai veiktu krūšu pacelšanas un ādas noņemšanas procedūras, bet tā vietā viņai palielinātas krūtis un sēžamvieta, ziņo portāls "LADBible". 

Kimberlijai Makormikai par abām procedūrām tika izsniegts arī prāvs rēķins – kopā 75 tūkstoši ASV dolāru. Viņa norāda, ka abas operācijas it nemaz nav vēlējusies. 

Klīnika mēģinājusi taisnoties, norādot, ka sieviete pieprasījusi krūšu implantu ievietošanu, ko viņa kategoriski noliedz. Viņa vēlējusies, lai tiktu izmainīta viņas krūšu pozīcija, bet tā vietā tās ar implantiem palielinātas. 

"Kad es pamodos, man ļoti sāpēja krūtis un es vienkārši sāku raudāt," viņa stāsta žurnālistiem. Viņa vēlējās, lai operācijas laikā tiek noņemta liekā āda delmiem un stilbiem, bet tā vietā viņai veikta sēžamvietas palielināšanas procedūra, kuras laikā uz pēcpusi tika novirzīti tauki no citām ķermeņa daļām. 

Makormika arī norāda – istaba, kurā veikta operācija, bija visai netīra. 

Sievietei teikts, ka destruktīvo rezultātu labošanai būs nepieciešami veseli 75 000 dolāru. Viņa norādījusi, ka vēlas veikt vēl vienu operāciju, jo ieliktie krūšu implanti esot pārāk lieli. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu