Lomažs ļoti rezultatīvs "Yukatel Merkezefendi" zaudējumā Turcijas basketbola čempionāta spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs
Latvijas basketbolists Rihards Lomažs Foto: Eurohoops Türkiye/X

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs sestdien Ankarā guva 24 punktus Denizli "Yukatel Merkezefendi" zaudējumā izbraukumā Turcijas čempionāta mačā.

Denizli basketbolisti ar 89:112 (23:31, 15:24, 24:21, 27:36) atzina Ankaras "Turk Telekom" pārākumu.

Lomažs spēlēja 34 minūtes un 23 sekundes, realizējot septiņus no desmit divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un četrus no pieciem soda metieniem, un kļuva par rezultatīvāko spēles dalībnieku.

Latviešu basketbolists izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, divas pārķertas bumbas, trīs kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus, kā arī iekrāja sliktāko spēlē +/- rādītāju (-20) un efektivitātes koeficientu 22.

Mājiniekiem ar 23 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm izcēlās Tairons Voless.

Jau ziņots, ka Jānis Timma sestdien guva 28 punktus un sakrāja astoņas atlēkušās bumbas, kamēr Stambulas "Daruššafaka" viesos ar 98:90 pārspēja Samsunas "Samsunspor", bet Kristers Zoriks guva septiņus punktus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles viņa pārstāvētās Izmiras "Petkimspor" zaudējumā 62:66 Stambulas "Bešiktaš".

Jāņa Timmas pārstāvētā Stambulas "Daruššafaka" ar sešām uzvarām astoņās spēlēs ir sestā, Kristers Zoriks un Izmiras "Petkimspor" ir izcīnījuši piecas uzvaras un ir septītie, bet Lomaža klubs ar vienu panākumu deviņos mačos atrodas priekšpēdējā vietā 16 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Turcijas superlīgā uzvarēja Stambulas "Anadolu Efes".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu