Pārmērīgas ūdens dzeršanas dēļ Anglijā mirusi divu bērnu mamma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Satonešfīldā, Anglijā, nomirusi sieviete, kas izdzērusi pārāk daudz ūdens. Sievietes ģimene saņēmusi atvainošanos no Nacionālā veselības dienesta, jo izmeklēšanā tika secināts, ka sievietes nāvi veicināja ārstu pieļautās kļūdas, vēsta "Ladbible".

45 gadus vecā Mišela Vaitheda tika stacionēta Milbrukas Satonešfīldas slimnīcā 2021. gadā. Šī iemesla dēļ divu bērnu mamma sāka pārmērīgi dzert ūdeni un nonāca komā, un izmeklēšanas laikā tika atklāts, ka Nacionālais veselības dienests pieļāvis vairākas kļūdas.

Saskaņā ar izmeklēšanu Mišelas uzraudzība bija "nepietiekama", un viens no iemesliem bija "darbinieku uzmanības novēršana, izmantojot savus personīgos mobilos tālruņus", kas nav atļauti palātā.

Izmeklēšanā atklājās, ka 2021. gada 5. maijā Mišela "pārmērīgi dzēra ūdeni no krāna vannas istabā", taču ārsti nezina, cik daudz sieviete dzēra, jo viņa netika nepārtraukti uzraudzīta.

Tajā pašā dienā pulksten 17.30 viņai iedeva nomierinošu līdzekli, un viņa iekāpa gultā, un nākamās trīs stundas darbinieki uzskatīja, ka viņa guļ.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka aprūpes personāls nereaģēja pietiekami ātri uz Mišelas elpošanas problēmām.

Sieviete, visticamāk, nomira 2021. gada 7. maijā no "nāvējošas smadzeņu traumas, ko izraisīja akūta pārmērīga hidratācija, kas izraisīja ļoti zemu nātrija līmeni".

Izmeklēšanā teikts, ka Mišelas pārmērīgo ūdens dzeršanu izraisīja nediagnosticēts psihogēnas polidipsijas gadījums, kura simptoms ir pārmērīga ūdens uzņemšana.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu