Cilvēki jūsmo par video, kurā sieviete videozvanā savam sunim translē koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Sociālajos tīklos par interneta hitu kļuvis video, kurā redzams, kā sieviete koncerta laikā videozvanā ir sazinājusies ar savu suni.

Kanādā dzīvojošā 26 gadus vecā Breana apmeklēja mūziķes Džesijas Mērfas koncertu, kura laikā sazvanīja savu suni "FaceTime". Viņa pacēla telefonu augšup, lai viņas suns vārdā Zigijs, kurš esot konkrētās mākslinieces fans, klausītos, kā viņa izpilda vienu no saviem singliem.

Zigijs izskatījās modrs un šķietami uzmanīgi klausījās Mērfas izpildījumu. Kādā brīdī suns pat sāka gaudot līdzi dziedājumam.

Šāda rīcība pamatīgi sajūsmināja sociālo tīklu lietotājus, kuri atzinīgi vērtēja faktu, ka sieviete vēlējusies tiešraidē translēt koncertu savam mīlulim, nevis vienkārši to ierakstīt video.

"Zigijs dzirdēja savu mīļāko meiteni," pie ieraksta vēstīja Breana.

Cilvēki rakstīja, ka dziedātājai noteikti būtu jāsatiek savs kvēlais fans Zigijs. Video kopš tā publicēšanas ir ar "patīk" pogu aplaimojuši teju 450 tūkstoši cilvēku.

@breannaogrodnik Ziggy got to hear his fav girl ❤️❤️ #jessiemurph #concert#patterdaleterrier #pray #sing @J E S S I E M U R P H ♬ original sound - Breanna
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu