"Nebija pirmais gadījums, kad neieradās mēģinājumos." Producenti komentē Miglāna aiziešanu no "X Faktora" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdien, 26. novembrī, šova "X Faktors" trešajā tiešraidē par cīņu pusfinālā cīnījās vien seši no septiņiem dalībniekiem. Īsi pirms tiešraides kļuva zināms, ka šovu pats pametis Jānis Miglāns. 

Raidījuma veidotāji vien minēja, ka Jānis no šova izstājies veselības apsvērumu dēļ. Publiskajā telpā pēc paziņojuma par aiziešanu no šova jau izskan dažādas spekulācijas, tāpēc TVNET "Sejas" sazinājās ar raidījuma veidotājiem, lai viestu skaidrību.

Sākoties šovam, arī mentors Intars Busulis bija lakonisks, runājot par Jāņa aiziešanu.

"Sejas" sazinājās ar TV3 Group, kur saņēma šova "X Faktors" producentu Ilzes Ūdres un Guntara Gulbiņa komentāru par radušos situāciju.

"Tas nebija pirmais gadījums, kad Jānis aizbildinājās ar veselības problēmām un neieradās mēģinājumos," pauda producenti.

Ar plašāku producentu komentāru var iepazīties "Sejas" publikācijā.

Jau vēstīts, ka pēc Jāņa izstāšanās šovu pameta tikai viens dalībnieks. Vismazāk balsu no skatītājiem saņēma Aijas Auškāpas pārstāvētā grupa "Bekars".

Pusfinālā iekļuvuši Aijas Auškāpas komandas pārstāve Emilija Bērziņa, mentora Reiņa Sējāna dziedātāja LUKA jeb Elizabete Lukaševiča, Marata Ogļezņeva izvēlētie - Krišjānis Brasliņš un Tipa jeb Tabita Balode, kā arī Intara Busuļa izraudzītā Katrīna Kovaļuka.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu