"Apzinos, ka ļoti daudzi gribēs ar mani izrēķināties." Armands Puče par jaunāko grāmatu (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: armandspuce/Instagram

Sporta žurnālists un rakstnieks Armands Puče soctīklos paziņojis, ka viņa jaunākā grāmata "Aprakt dzīvu pie karātavām" jau atrodama grāmatnīcās.

Puče sociālajā tīklā "Instagram" devis ieskatu, liekot noprast, ka grāmata solās būt skandaloza. Viņš liek noprast, ka grāmata ir par bijušo Latvijas Bankas prezidentu Ilmāru Rimšēviču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armands Puče (@armandspuce)

Puče savā ierakstā pauž: "2018. gada 17. februārī pulksten 14 Latvijas Radio ziņu izlaidums sākās citādi: "KNAB veicis kratīšanu Latvijas Bankas prezidenta darba vietā un privātīpašumā." Šo informāciju pirmais servēja Latvijas Televīzijas ziņu dienests, uz kuru līdz pat tās dienas vakaram atsaucās visi Latvijas mediji, ziņu aģentūras ieskaitot. Telefonsarunā ar televīzijas žurnālistu Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs paziņojis, ka nav tiesīgs šīs ziņas komentēt, un nolicis klausuli... "

Puče soctīklos arī pastāstīja par izvēlēto grāmatas vāku: "Šo fotogrāfiju izvēlējos kā savas jaunās grāmatas vāka ilustrāciju. Aprakstītie varoņi ir reālas personas. Daži jau miruši...

Labi apzinos, ka ļoti daudzi no grāmatā nosauktajiem gribēs ar mani izrēķināties.

Visi citētie un parādītie dokumenti ir iegūti, izmantojot sakarus un pazīšanos, respektējot piesardzību, cienot apstākļus, ievērojot likumus. Aprakt dzīvu... Pie lasītājiem – novembra beigās!" pavēstīja Puče.

Viņš arī piebilda, ka grāmatu iespējams iegādāties Jāņa Rozes grāmatnīcās.

Jau vēstīts, ka Puče pirms gada izdeva grāmatu "Ar baltiem cimdiem", kurā piedāvā skandalozu versiju par Raiņa Pliekšāna dzīvi.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu