Pirmdien reģistrēti seši ugunsgrēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Latvijā pirmdien, 27. novembrī, reģistrēti seši ugunsgrēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Aizvadītajā naktī glābēji devās uz Matīsa ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas pagrabstāvā dega sadzīves priekšmeti un koka paletes desmit kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no mājas evakuējās pieci cilvēki.

Pirmdienas vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Alūksnes novada Jaunalūksnes pagastu, kur vienstāva dzīvojamā mājā nepareizas apkures sistēmas ekspluatācijas rezultātā izveidojās sadūmojums.

Pirms ugunsdzēsēju ierašanās no ēkas evakuējās trīs cilvēki, kā arī tika izmantots ugunsdzēsības aparāts. Ugunsdzēsēji apturēja apkures katla darbību, izgrāba degošos materiālus, izvēdināja telpas un darbu notikumā noslēdza.

Aizvadītajā diennaktī glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega laiva un laivu noliktava, sodrēji ēkas dūmvadā, elektrības sadales skapis un sadzīves mantas, bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, plastmasas trauks, atkritumi.

Vakar VUGD saņēma 36 izsaukumus - sešus uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu