Trešdienas horoskops: 29. novembris

Foto: Elena Srubina/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 29. novembrim.

AUNS

Saspringta diena darbā. Vai tiek pildītas norunas, un vai visi pret darba pienākumiem izturas tikpat atbildīgi kā tu? Iespējams, jāizvērtē kāda līdzšinējā sadarbība.

VĒRSIS

Vari kārtot saimnieciskas dabas jautājumus: pārskatīt līgumus ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem un iespēju robežās izvēlēties ekonomiski izdevīgākos piedāvājumus.

DVĪŅI

Ļoti svarīga darba tēma, un nežēlosi enerģiju, lai pienākumus paveiktu pēc iespējas labāk. Vakarā vajag kaut kur iziet vai pasportot - jānoņem spriedze.

VĒZIS

Darbā daudz pienākumu, turklāt vajadzēs arī palīdzēt ar padomu vai praktiski kolēģiem, kuriem pietrūkst iemaņu vai zināšanu. Parādīsi, ka savā jomā esi īsts profesionālis.

LAUVA

Šodien domas nav pie darba, bet sirdslietām. Pāri viens otrā ieraudzīs jaunas rakstura šķautnes, bet brīvajiem ļaudīm iespējama interesanta tikšanās, kuras turpinājums atkarīgs no tava lēmuma.

JAUNAVA

Plānosi paveikt vairākus darbus vienlaikus, taču atceries teicienu: „Kā vējš skrien, kā miets atduras.” Dari visu lēni un secīgi, tad iecerētais izdosies.

SVARI

Labs laiks karjerai, saņemsi uzslavas un vilinošus piedāvājumus. Neapspried to visu plašā lokā, jo cilvēki mēdz būt gan skaudīgi, gan pļāpīgi. Arī ar atbildes sniegšanu nesteidzies.

SKORPIONS

Gribas paveikt vairāk, nekā fiziski var paspēt. Diena par īsu, nakts par garu. Vari pastrādāt arī ārpus noteiktā darba laika, bet raugies, lai ģimene neprotestē, ka esi pārāk maz ar viņiem kopā.

STRĒLNIEKS

Tu neesi krājējs, kurš strādā tikai naudas dēļ, taču finanšu jautājums var aktualizēties. Jāgūst skaidrība, cik stabili ienākumi būs tuvākajā nākotnē, jo no tā atkarīgs sirdsmiers.

MEŽĀZIS

Pārdomas par darba tēmu. Varbūt pienācis laiks kaut ko būtiski manīt - meklēt citu vietu vai sākt savu biznesu, ja tāda vēl nav. Dažkārt vieni vārti cieši jāaizver, lai varētu doties tālāk.

ŪDENSVĪRS

Iespējamas visādas „spurainas” idejas, kas citiem liks neticībā nogrozīt galvas, bet tu pats būsi pārliecināts par to lietderību. Un pierādīsi, ka tev ir taisnība.

ZIVIS

Jutīsi līdzi teju vai visiem pasaules grūtdieņiem un gribēsi uzklausīt, pažēlot, palīdzēt. Vari sniegt atbalstu, ja kādam ļoti nepieciešams, bet atceries, ka spēki vajadzīgi arī savām lietām.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu