VIDEO Sliktākais lēmums dzīvē? Piedzēries vīrietis no policijas mēģina paslēpties pie UFC čempiona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šons Striklends
Šons Striklends Foto: AP/Scanpix

UFC čempions Šons Striklends savā "Instagram" kontā publiskojis divus video, kuros redzams, kā kāds vīrietis no likumsargiem mēģina slēpties cīkstoņa pagalmā.

Striklends savu aso izteikumu dēļ pēdējo gadu laikā ir kļuvis par vienu no populārākajiem un reizē arī skandalozākajiem cīkstoņiem UFC.

Šoreiz nepatikšanas gan viņu atrada pašas, jo kāds vīrietis, bēgot no likumsargiem, nolēma noslēpties Striklenda pagalmā. Pats Striklends nekad publiski nav slēpis, ka viņam pieder vairāki šaujamieroči.

Pats cīkstonis pie publicētā video norādīja, ka no mājas izskrējis ar šaujamieroci, jo nodomājis, ka vīrietis mēģina nozagt viņa spēkratu.

Striklends pie publicētā video arī paskaidroja notikušo.

"Šis vīrietis bija piedzēries un sita savu draudzeni. To pamanīja apsargi. Viņš ielēca mašīnā un metās bēgt. Apsargi viņam sekoja. Viņš uzbrauca uz apmales, saplēšot savas mašīnas riepu. Vēl kādu mirkli turpināja braukt bez riepas, bet tad viņš izlēca no mašīnas un mēģināja slēpties manā mājā. Sākotnēji es domāju, ka viņš mēģina nozagt manu auto," rakstīja Striklends.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu