Piektdienas horoskops: 1. decembris

Foto: Maciej Kopaniecki/shutterstock

Horoskops piektdienai, 1. decembrim. 

AUNS

Sekmes lietišķās darīšanās. Vari risināt nekustamā īpašuma jautājumus, kārtot darīšanas ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

VĒRSIS

Turi kārtībā naudas lietas: pārskati rēķinus un izveido izdevumu sarakstu. Tas disciplinē. Nevajadzētu aizņemties vai aizdot, bet domāt par jaunām peļņas iespējām.

DVĪŅI

Ar cilvēkiem sapratīsies teju vai no pus vārda. Lielisks laiks, lai izveidotu jaunus lietišķos kontaktus. Tikai nejaucies tur, kur citi izskaidrojas vai vērpj intrigas.

VĒZIS

Cilvēki vēlēsies tev „izkratīt sirdi”, taču, pievēršoties citu problēmām, neaizmirsti par savām interesēm. Sekmīgs laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, bet nevajadzētu uzņemties kredītsaistības.

LAUVA

Idejas kā mājas, tikai jāpārbauda, vai pamati stabili. Plāni var būt lielāki nekā iespējas realizēt, tāpēc jāmeklē domubiedri. Tu proti aizraut cilvēkus un ir iespējas atrast labus sadarbības partnerus.

JAUNAVA

Esi apdomīgs naudas lietās – plāno ienākumus un izdevumus. Dodoties iepirkšanās tūrē nedēļas nogalei, jāsargās no spontāniem pirkumiem. Ir riski iegādāties to, kas nu nemaz nav vajadzīgs.

SVARI

Kaut arī brīvdienas jau pie durvīm, šī diena darbā tomēr solās būt visai saspringta. Var rasties stresa situācijas un pārpratumi. Esi gatavs sadarboties un respektēt citu cilvēku viedokli.

SKORPIONS

Tev piemīt ass prāts, spējas pārredzēt spēles laukumu un netīk, ja kāds uztiepj viedokli. Šodien gan ar to vajadzēs samierināties. Jāpaiet kāds solītis pretī - kopā darītais dos labākus rezultātus.

STRĒLNIEKS

Vari runāt par algas pielikumu, uzņemties papildus pienākumus, meklēt izdevīgāku darba variantu vai pievērsties privātajam biznesam. Brīvos līdzekļus ieguldi kādā vērtīgā pirkumā.

MEŽĀZIS

Pienākumu darbā netrūks, un dienas beigās jutīsies saguris, taču neatstāj novārtā mīļoto un attiecības. Nenes darba problēmas mājās, un atrodi laiku vienkārši parunāties par dzīvi.

ŪDENSVĪRS

Var rasties iespējas noslēgt izdevīgu vienošanos, kas dod labumu ilgtermiņā. Vari veikt ieguldījumus nekustamajā īpašumā vai veidot uzkrājumus, taču neaizdod un netērējies par niekiem.

ZIVIS

Jāsargās no stresa situācijām, jo šīs dienas ritms lielā mērā atkarīgs no garastāvokļa un emocijām. Neņem tuvu pie sirds to, kas tiešā veidā uz tevi neattiecas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu