VIDEO Freibergs gūst pirmos sezonas vārtus un nodrošina komandas uzvaru Čehijas ekstralīgas spēlē

LETA
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Latvijas aizsargs Ralfs Freibergs ceturtdien guva savus pirmos vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas sezonā un sekmēja Hradeckrālovas "Mountfield" komandas uzvaru.

"Mountfield" mājās ar rezultātu 2:1 (1:1, 1:0, 0:0) pārspēja Prāgas "Sparta" vienību.

Freibergs otrā perioda piektajā minūtē uzbrukuma zonas vidū paklupa uz ledus, tomēr piecēlās kājās un pēc ripas saņemšanas raidīja to mērķī, panākot 2:1 - rezultātu, ar kādu vēlāk noslēdzās spēle. Latviešu aizsargs šajā cīņā uz ledus bija 18 minūtes un 37 sekundes, divreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Iepriekšējās 23 šīs sezonas spēlēs Freibergs atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr uzbrucēja Roberta Bukarta pārstāvētā Vītkovices "Ridera" viesos ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Pardubices "Dynamo". Bukarts spēlēja 18 minūtes un 13 sekundes, trīsreiz meta pa vārtiem, bloķēja trīs raidījumus, tika pie neitrāla lietderības koeficienta un nerealizēja pēcspēles metienu.

Uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Kladno "Rytīrži", kā arī aizsargu Kristapa Zīles un Jāņa Jaka pārstāvētā Litvīnovas "Verva" ceturtdien nespēlēja.

Litvīnovas komanda ar 42 punktiem 23 spēlēs ir ceturtā, Hradeckrālovas vienība ar 40 punktiem 24 cīņās ir piektā, bet Vītkovices un Kladno klubi sakrājuši pa 19 punktiem 22 un 21 spēlē, ieņemot attiecīgi 12. un 13.vietu 14 komandu čempionātā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu