Svētdienas horoskops: 3. decembris

Foto: Natalia Ruedisueli/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 3. decembrim. 

AUNS

Var rasties vēlme kaut ko mainīt mājas vidē un attiecību jomā. Vispirms jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm un tikai tad var runāt ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās.

VĒRSIS

Sirsnības diena. Gribēsi pēc iespējas vairāk laika pavadīt ar mīļoto un tuviem cilvēkiem. Izdomā, ko interesantu pasākt: uzaicini uz teātri, koncertu vai izklaides pasākumu.

DVĪŅI

Uzsmaidi pasaulei un atver sirdi mīlestībai. Ja esi ar kādu kopā – nost ar rutīnu! Izdomājiet ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar jauku cilvēku.

VĒZIS

Labprāt pavadīsi laiku kopā ar savējiem un nonāksi pie atziņas, ka ģimene ir liela vērtība. Ir vērts padomāt par privāto vai ģimenes biznesu. Rāmās, sadzīviskās sarunās var dzimt noderīgas idejas.

LAUVA

Aizraujoši piedzīvojumi. Kādam pēkšņa iepazīšanās, kas dienas sagriež virpulī. Kādam tikšanās ar seno laiku mīlestību. Kādam dzirkstelīte esošās attiecībās. Ļaujies jūtu straumei.

JAUNAVA

Mājās daudz saimniecības darbu, taču neatstāj novārtā attiecības. Atrodi laiku, lai pabūtu ar mīļoto cilvēku. Nestrīdies par sīkumiem un par visu, kas uz sirds, atklāti izrunājies.

SVARI

Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību. Strīdus situācijās visi kopā atrodiet zelta vidusceļu. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos ar spilgtu personību, kas ikdienā ienes jaunas krāsas.

SKORPIONS

Ielūdz ciemos pusdienās tuvākus un tālākus radus. Daudz kas apspriežams, var būt idejas par kopīgu biznesu vai vērienīgiem saimniecības darbiem. Savējie – tas ir spēks.

STRĒLNIEKS

Laba diena, lai veiktu kādas pārmaiņas mājoklī. Piemēram, pārkārtotu mēbeles, izšķirotu garderobi, izmestu nevajadzīgās lietas. Pēc spodrības pasākumiem uzlabosies garastāvoklis.

MEŽĀZIS

Mājās samērā nemierīgi, būs daudz saimniecisko darbu un sarunas ar radiņiem. Neiesaisties sadzīviskos strīdos. Pārlieka vēlme visu koordinēt un regulēt var izraisīt nesaprašanos.

ŪDENSVĪRS

Velti laiku savas saimniecības sakārtošanai: uzkop telpas un parosies virtuvē. Iespējams, atradīsies eksotiskas ēdienu receptes, ko ar iedvesmu būsi gatavs izmēģināt. Ielūdz uz maltīti radus un draugus.

ZIVIS

Nesēdi mājās, citādi diena izčibēs kā nebijusi. Apmeklē kādu kultūras pasākumu vai vienkārši satiecies ar draugiem. Ja nepieciešama palīdzība, tad, zini, ka uz viņiem vari paļauties.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu