Četras Zodiaka zīmes, kurām nepamatoti trūkst pašpārliecinātības

Apollo.lv
Foto: Martin Lauge Villadsen/Shutterstock

Astrologi nosauc četras Zodiaka zīmes, kuras vienmēr pārlieku daudz sevi kritizē gan darbā, gan mājās. 

Jaunava

Jaunava tiecas pēc pilnības visā, ko tā dara. Bet šī vēlme var būt abpusēji griezīgs zobens. No vienas puses, Jaunavas ir strādīgas, organizētas un uzticamas, bet, no otras puses, pārmērīga paškritika var likt viņām vienmēr šaubīties par savām spējām. It kā viņu iekšējais kritiķis nekad neguļ, pastāvīgi atgādinot, ka viņi varētu būt labāki.

Svari

Svari ir pazīstami ar savu vēlmi pēc harmonijas un līdzsvara, taču viņi izstaro arī zināmu sociālo nedrošību. Šī zīme izstaro šarmu un skaistumu, taču bieži vien viņus moka iekšēja dilemma par to, vai viņi ir pietiekami labi.

Zivis

Zivis ir dziļu emociju un līdzjūtības cilvēki. Šī ūdens zīme bieži vien noslīkst savu jūtu jūrā, meklējot jēgu un pieņemšanu. Viņu paaugstinātā jutība un tieksme uz līdzjūtību var likt viņiem justies satriektiem, domājot, vai viņi ir pietiekami spēcīgi, spējīgi vai mīlestības vērti.

Mežāzis

Mežāzis ir ambicioza un disciplinēta darba zīme, tomēr bailes no neveiksmes viņā ir dziļi iesakņojušās. Mežāža tieksme uz perfekcionismu un augstu standartu noteikšanu var likt viņam nejusties gana labam, lai arī cik veiksmīgs viņš būtu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu