Četras Zodiaka zīmes, kurām nav līderības gēna

Apollo.lv
Foto: Nicoleta Ionescu/shutterstock

Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kuru rakstura īpašības liedz būt par izciliem līderiem. Viņi bieži iesaistās pasīvi agresīvā komunikācijā, neuzņemas atbildību par kļūdām, ignorē problēmas.

Zivis

Jūtīgajām Zivīm vienkārši nav līderības gēna. Viņi mēdz būt neveikli, viņiem nav skaidri noteiktas pozīcijas un viņi nezina, kā izteikt savu viedokli. Pat tad, kad viņi smagi strādā, dažreiz pieļauj lielas kļūdas. Iekšēji gan viņi tā nejūtas, bet tieši viņu rīcība parāda, ka līdera pozīcija nav domāta viņiem.

Vērsis

Astrologi saka, ka, neskatoties uz vēlmi pārvarēt šķēršļus, Vērsis pieņem nepareizus lēmumus. Iemesls ir tāds, ka viņus vada emocijas, nevis loģika. Turklāt Vērsim ir problēmas ar pārmaiņām, kas bieži vien var būt liela problēma biznesā.

Dvīņi

Dvīņi spēj ātri un viegli izpildīt uzdevumus, un viņi viegli pielāgojas pat vissarežģītākajos apstākļos, tomēr viņi nav īpaši uzticami kā vadītāji, galvenokārt impulsivitātes un tieksmes strādāt vienatnes dēļ. Bailes un šaubas par sevi ir viņu galvenie profesionālie šķēršļi.

Ūdensvīrs

Lai gan viņi ir radoši un viņiem ir liels potenciāls kļūt par līderiem, Ūdensvīri šajā lomā ir vissliktākie. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti naivi un pašaizliedzīgi tipi, ar viņiem ir viegli manipulēt, tāpēc gadās, ka viņi nesadzīvo ar kolēģiem.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu