Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 4. līdz 10. decembrim

Apollo.lv
Foto: bear_productions/Shutterstock

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 4. līdz 10. decembrim.

Auns

Prāts mazliet nemierīgs saistībā ar finansēm. Tuvojas gadumija un paredzami dažādi izdevumi – par dāvanām, svētku galdu, kultūras un izklaides pasākumiem. Vēl gan iepirkties nedosies, taču labāk jutīsies, ja kontā jau laikus tīkams cipars. Var paspēt kaut ko izdarīt: vairāk pastrādāt, paņemt kādu papildus darbu, ļaut vadībai noprast, ka esi pelnījis prēmiju. Kādam iespējams interesants sadarbības piedāvājums, kas dos labumu ilgtermiņā. Šajā nedēļā paredzamas arī dažādas sabiedriskas aktivitātes vai korporatīvie paskumi, kuru laikā iepazīsi interesantus cilvēkus. Daža brīvā sirds satiks otru tādu pašu, ar ko saprasties no viena acu skata. Nedēļas nogalē dodies izbaudīt ziemas priekus.

Vērsis

Idejas stāsies rindā cita aiz citas un plāni būs vērienīgi. Taču pagaidām nevienam par tiem nestāsti, bet apdomā un parēķini. Lai nebūtu kā tajā tautas sakāmvārdā: "Ko līdz lieli gurķi, ka tiem tukši vidi..." Iespējams, iecerēs kaut kas jāmaina un jākoriģē. Ja par kaut ko šaubies, tad darāmo atliec – pasaule bojā neaizies un paveiksi tad, kad būs skaidrība. Nedēļas nogalē aktīvi pievērsīsies ģimenes lietām: kurš ko dienu gaitā ir vai nav izdarījis? Vai kāds, izņemot tevi, ir parūpējies par saimnieciskiem sīkumiem? Kā bērniem skolas gaitās? Tā tās brīvdienas paies... Un atkal jāgatavojas jaunajam darbā cēlienam.

Dvīņi

Tavas enerģijas rezerves šķiet neizsīkstošas, un šajā nedēļā - uz priekšu pretī panākumiem. Profesionālajos sasniegumos līdz Everestam nav tālu. Ļoti noderēs zināšanas un iepriekš uzkrātā pieredze, ātri reaģēsi un atšķetināsi sarežģītas situācijas. Kādam iespējams vilinošs karjeras piedāvājums, taču par to jāievāc plašāka informācija. Var gadīties, ka viss nav tā, kā izskatās. Jo vairāk zināsi, jo vieglāk būs pieņemt lēmumus. Veiksmīga nedēļa, lai nokārtotu kādas lietišķās darīšanas, un labs laiks attiecību stiprināšanai jebkurā jomā. Brīvdienas sirsnīgā savējo

lokā, kopā darbojoties mājas, vai dodoties dabā izbaudīt ziemas skaistumu.

Vēzis

Laipnais, empātiskais un allaž tolerantais Vēzis šajā nedēļā parādīs citādu dabu. Darbā nav kārtības? Tad skaļi un iespaidīgi tiks klabinātas spīles, un nevīžas dabūs trūkties. Ja kādā brīdī sāk likties, ka tā ir cīņa ar vējdzirnavām, tad, iespējams, pienācis laiks kaut ko mainīt.

Varbūt jāmeklē cits darbs, varbūt vajag jaunus sadarbības partnerus vai biznesa projektus. Patlaban ir piemērots laiks, lai sakārtotu attiecības profesionālajā jomā. Būs daudz enerģijas un ideju. Brīvajā laikā sportiskas, ziemīgas aktivitātes, pasākumi ar draugiem, korporatīvās ballītes un citas saviesīgās aktivitātes. Kādam iespējama īpaša tikšanās un simpātijas.

Lauva

Veselīgas ambīcijas ir laba lieta un šajā nedēļā dažs sapratīs, ka esošajā darbā vai biznesa modelī kļuvis par šauru – kāds ceļš noiets, kādas iespējas izsmeltas. Vajag domāt par jauniem apvāršņiem: sakārto savu CV un izskati darba sludinājumu portālus, raksti projektus, apsver biznesa iespējas.

Svarīga arī finanšu tēma. Lūkojies uz izdevīgumu, un izdevumus rūpīgi saplāno. Privātajā dzīvē emocijas dzirkstīs kā šampanietis, jutīsies iedvesmots un parādīsi savu dāsno sirdi, pārsteidzot un palutinot mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās – būs aizraujoši, bet neko nesasteidz.

Jaunava

Nemierīga nedēļa, kad aktualizējas profesionālisma un diletantisma jautājumi. Tavā ieskatā visam jābūt perfekti, laikus un tā, kā bija norunāts. Savukārt kāds no kolēģiem vai biznesa partneriem vēlēsies praksē izmēģināt uzskatu, ka visu var iemācīties darbu gaitā... Kas, protams, tā arī ir, bet ne vienmēr to vajag darīt. Var pat izveidoties situācija, ka tev jālabo citu pieļautās kļūdas. Atrisinot sarežģītas situācijas, nostiprināsi autoritāti un var atnākt izdevīgs piedāvājums. Nedēļas nogalē

daudz sirsnības un mīlestības. Mīļotais cilvēks sagādās tīkamu pārsteigumu, ģimenē valdīs saskaņa. Brīvajiem ļaudīm kaislību straumes un atvari.

Svari

Dzīve griežas kā krāsainā karuselī: daudz sarunu, tikšanās, apspriedes, korporatīvie pasākumi, jaunas pazīšanās. Atstāsi patīkamu iespaidu un cilvēki mīļuprāt ar tevi komunicēs un sastrādāsies.

Ir iespējas satikt jaunus potenciālos sadarbības partnerus, kas būs gatavi bez garas izskaidrošanas uztvert tavas idejas un tās atbalstīt. Iespējams, izveidosies kāda ļoti cieša un auglīga sadarbība. Tajā pašā laikā jārīkojas apdomīgi ar finansēm. Reklāmas internetā ļoti vilina tērēties. Kas gan var būt vienkāršāk, kā izdot virtuālo naudu? Vienalga - vai iepirksies tīmeklī vai klātienē, izveido sarakstu. Saviesīgajā un sabiedriskajā dzīvē ieskanēsies kāda romantiska nots.

Skorpions

Ieskatīsies kalendārā un sapratīsi, ka strauji tuvojas gadumijas atskaites punkts, un ir pēdējais brīdis, lai visu iekavēto sasteigtu un paveiktu. Tev gan tā īsti nepatiks straujais ritms, bet – kas jādara, tas jādara. Pēc tam saņemsi uzslavas un varbūt arī jaunus sadarbības piedāvājumus.

Svarīgi runāt par finansēm, jo izdevumi var pieaugt, un katram darbam ir sava cena. No profesionālajiem pienākumiem brīvajā laikā domīgs noskaņojums. Varbūt ietekmē Adventes laiks, varbūt žilbinošais sniega baltums – gribas mazliet pasapņot, pafilozofēt. Brīvdienās izej garākā pastaigā, uzcel ar ģimeni vai draugiem sniegavīru. Sirsnīgas emocijas un viedu domu apmaiņa. Jauki apzināties, ka līdzās ir savējie, kas saprot un atbalsta.

Strēlnieks

"Dzīve ir kā brauciens ar velosipēdu. Lai noturētu līdzsvaru, tev jāturpina kustēties," esot teicis Alberts Einšteins. Šī nedēļa solās būt nemierīga, turklāt ar darbiem - kā pa celmiem. Te kaut kas iebuksē, te apstākļi mainās. Sliņķiem un nevīžām vajag sadot vēju, bet pārāk ass un sarkastisks nekļūsti, pastāv riski sabojāt

svarīgas attiecības. Kaut arī daudz pienākumu, ir labas iespējas izveidot jaunus noderīgus kontaktus. Tāda sajūta, ka dzīve īstajā brīdī tevi saved kopā ar īstajiem cilvēkiem. Nedēļas nogali vislabprātāk pavadīsi mājās, jo iekrājušies saimniecības darbi. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās sirdī iemetīs dzirkstelīti.

Mežāzis

Vai kāds vēl labāk par tevi prot atrisināt sarežģītus lietišķos jautājumus? Droši vien. Bet tev pavisam noteikti vajadzēs iesaistīties, lai ar padomu palīdzētu kolēģiem. Loģika ir tava stiprā puse, un visi to augstu novērtēs.

Taču var gadīties, ka pēc labi padarīta darba pats tomēr secināsi: līdzšinējā profesionālā darbība ieslīgusi rutīnā un vairs nav gandarījuma. Tad ir pienācis laiks kaut ko radikāli mainīt. Iespējams jauns darba vai biznesa sadarbības piedāvājums. Tikai idejas un koncepcijas gan uzreiz neatklāj, jo tās var kaut kur aizceļot bez tevis. Nedēļas nogalē apcerīgs noskaņojums. Sniegpārslas aiz loga griežas valša ritmā... Un dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos.

Ūdensvīrs

Tāda sajūta, ka gaiss virmo no idejām un briest kādi būtiski, svarīgi notikumi. Būsi uz pozitīvā viļņa – jauni plāni un vēlme paveikt kaut ko lielu un paliekošu. Profesionālajā jomā arī radīsies interesantas iespējas, un tu ik pa brīdim atcerēsies latviešu tautas pasaku, kurā vīrs ar dakšām pret sauli stāvēja, vēlēdamies aizkavēt rieta stundu. Jā!... Dienas var būt par īsām...

Tad jāpastrādā arī ārpus noteiktā darbalaika, jo vēlāk ar rezultātu un atalgojumu būsi apmierināts. Nedēļas nogalē gan vairs neko papildus neuzņemies. Jāiet sabiedrībā, jāatpūšas. Būsi labā garastāvoklī, dāvāsi smaidus, bārstīsi asprātības, flirtēsi. Un par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

Zivis

Neliels pagurums un jau nedēļas sākumā no sirds ilgosies, lai ātrāk pienāk brīvdienas. Vajadzētu pabeigt iesāktos darbus un projektus un arī izvērtēt līdzšinējās sadarbības no materiālā aspekta. Esi mazliet egoists, liec savas intereses pirmajā vietā,

un neiesaisties citu cilvēku problēmu risināšanā, var gadīties iepīties intrigu tīmekļos. Ja vajag padomu vai atbalstu, tad atceries, ka tev ir lieliski draugi. Uz viņiem vari paļauties: atbalstīs, uzmundrinās, kaut ko vērtīgu ieteiks. Brīvajā laikā palutini sevi ar relaksējošu pirts procedūru, SPA apmeklējumu vai masāžu. Aizej uz teātri, koncertu vai citu kultūras pasākumu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu