Pirmdienas horoskops: 4. decembris

Foto: Igor Klyakhin/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 4. decembrim. 

AUNS

Šodien pievērsies finanšu tēmai. Vajag kaut ko izdarīt, lai ienākumi palielinās: vairāk pastrādāt, paņemt kādu papildus darbu, ļaut vadībai noprast, ka esi pelnījis prēmiju.

VĒRSIS

Jauna nedēļa sākas ar jaunām idejām. Taču pagaidām nevienam neko nestāsti, bet apdomā un parēķini. Iespējams, iecerēs kaut kas jāmaina un jākoriģē, lai ieguvumu vietā nav zaudējumi.

DVĪŅI

Lieliska diena, lai dotos pretī panākumiem. Ļoti noderēs zināšanas un iepriekš uzkrātā pieredze, ātri reaģēsi un atšķetināsi sarežģītas situācijas. Slavas lauri tavi!

VĒZIS

Tavai laipnībai un empātijai ir savas robežas. Ja darbā nav kārtības, tad skaļi un iespaidīgi tiks klabinātas Vēža spīles, un sliņķi un nevīžas dabūs trūkties ne pa jokam.

LAUVA

Pēkšņi var nākt atskārsme, ka esošajā darbā vai biznesa modelī kļuvis par šauru – kāds ceļš noiets, kādas iespējas izsmeltas. Vajag domāt par jauniem apvāršņiem.

JAUNAVA

Nedēļa sākas trauksmaini. Aktualizējas profesionālisma un diletantisma jautājumi. Tev nebūs pieņemami, ja darbā kāds sāks eksperimentēt, nesaprotot, ko īsti dara. Pasaki, ko domā!

SVARI

Pirmdiena – ar uzrāvienu: daudz sarunu, tikšanās, apspriedes, pasākumi, jaunas pazīšanās. Atstāsi patīkamu iespaidu un cilvēki mīļuprāt ar tevi komunicēs un sastrādāsies.

SKORPIONS

Darbu plānotājs vēsta, ka strauji tuvojas gadumijas atskaites punkts, un ir pēdējais brīdis, lai visu iekavēto sasteigtu un paveiktu. Kas jādara, tas jādara.

STRĒLNIEKS

Ar darbiem - kā pa celmiem. Te kaut kas iebuksē, te apstākļi mainās. Sliņķiem un nevīžām vajag sadot vēju, bet pārāk ass un sarkastisks nekļūsti, pastāv riski sabojāt svarīgas attiecības.

MEŽĀZIS

Nāksies risināt sarežģītus lietišķos jautājumus. Varbūt tie nemaz nebūs tavā kompetencē, taču vajadzēs iesaistīties, lai ar padomu palīdzētu kolēģiem.

ŪDENSVĪRS

Gaiss burtiski virmo no idejām, un rodas nojausma, ka briest kādi būtiski, svarīgi notikumi. Profesionālajā jomā radīsies interesantas iespējas, kuras nedrīkst palaist garām.

ZIVIS

Lieliem darbiem neatvēzējies. Vajadzētu pabeigt iesākto un izvērtēt līdzšinējās sadarbības no materiālā aspekta. Esi mazliet egoists, liec savas intereses pirmajā vietā.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu