Otrdienas horoskops: 5. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: ALEX_UGALEK/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 5. decembrim. 

AUNS

Iespējams interesants sadarbības piedāvājums, kas dos labumu ilgtermiņā. Padomā, parēķini, bet ar atbildi ilgi nekavējies. Veiksmes putns var aizlidot.

VĒRSIS

Šodien tāda sajūta, ka ragavas pret kalnu jāvelk. Ja par kaut ko neesi līdz galam pārliecināts, tad darāmo atliec – pasaule bojā neaizies un paveiksi tad, kad būs skaidrība.

DVĪŅI

Iespējams vilinošs karjeras piedāvājums, taču par to jāievāc plašāka informācija. Var gadīties, ka viss nav tā, kā izskatās. Jo vairāk zināsi, jo vieglāk būs pieņemt lēmumus.

VĒZIS

Tāda sajūta, ka darbā kā Donkihotam jācīnās ar vējdzirnavām un pienācis laiks kaut ko mainīt. Varbūt jāmeklē cita vieta, varbūt vajag jaunus sadarbības partnerus vai jaunus biznesa projektus.

LAUVA

Sakārto savu CV, norādot visas prasmes, un izskati darba sludinājumu portālus, raksti projektus, apsver biznesa iespējas. Lūkojies uz izdevīgumu, un arī izdevumus rūpīgi saplāno.

JAUNAVA

Visam jābūt perfekti, laikus un tā, kā bija norunāts. Var izveidoties situācija, ka tev jālabo citu pieļautās kļūdas. Atrisinot sarežģītas situācijas, nostiprināsi autoritāti.

SVARI

Ir iespējas satikt jaunus potenciālos sadarbības partnerus, kas būs gatavi bez garas izskaidrošanas uztvert tavas idejas un tās atbalstīt. Izveidosies kāda ļoti cieša un auglīga sadarbība.

SKORPIONS

Iespējamas pārmaiņas darba vidē un jauni sadarbības piedāvājumi. Svarīgi runāt par finansēm, jo katram darbam ir sava cena, un izdevumiem tendence pieaugt.

STRĒLNIEKS

Kaut arī daudz pienākumu ikdienas darbos, ir labas iespējas izveidot pavisam jaunus noderīgus kontaktus. Tāda sajūta, ka dzīve īstajā brīdī tevi saved kopā ar īstajiem cilvēkiem.

MEŽĀZIS

Var gadīties, ka pēc labi padarīta darba secināsi: līdzšinējā profesionālā darbība ieslīgusi rutīnā un vairs nav gandarījuma. Tad ir pienācis laiks kaut ko radikāli mainīt.

ŪDENSVĪRS

Būsi uz pozitīvā viļņa – vēlme paveikt kaut ko lielu un paliekošu. Varbūt jāpastrādā arī ārpus noteiktā darbalaika, bet pēc tam ar rezultātu un atalgojumu būsi apmierināts.

ZIVIS

Neiesaisties citu cilvēku problēmu risināšanā, var gadīties iepīties intrigu tīmekļos. Ja pašam vajag padomu vai atbalstu, tad atceries, ka tev ir lieliski draugi. Uz viņiem vari paļauties par visiem simts procentiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu