Trešdienas horoskops: 6. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Olya Humeniuk/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 6. decembrim. 

AUNS

Pavērsies jauni ceļi, pa kuriem doties pretī nezināmajam. Ja dzīve piespēlē izdevību pakāpties pa karjeras kāpnēm vai iesaistīties ambiciozā projektā, tad nedrīkst nobīties un apstāties.

VĒRSIS

Kārtība un prognozējamība ir tīkamas lietas, diemžēl darbā iespējamas pārmaiņas, kas tev nebūs pa prātam. Nevajag pieņemt radikālus lēmumus. Nogaidi, kā notikumi attīstīsies.

DVĪŅI

Kāds kolēģis vēlēsies darba procesā kaut ko mainīt tikai pārmaiņu pēc. Tev, protams, par to būs viedoklis, bet daudz nestrīdies - enerģija aizplūdīs tukšgaitā un diez vai kaut ko būtisku panāksi.

VĒZIS

Ir piemērots laiks, lai sakārtotu attiecības profesionālajā jomā. Būs daudz enerģijas un ideju. Sazinies ar senākiem sadarbības partneriem, iespējams, radīsies kāds jauns projekts.

LAUVA

Vajadzēs strādāt ar atdevi, taču ir iespējas parādīt savus talantus un izcelties. Tajā pašā laikā jābūt gatavam arī uz kompromisiem, kas nāks diezgan grūti. Daudz diskusiju.

JAUNAVA

Visām idejām vajag izveidot tāmi. Skaitļi parādīs reālo ainu un iespējamo peļņu. Neriskē un neiesaisties avantūrās, jo neapdomība var atnest zaudējumus. Ne tikai materiālos, bet arī morālos.

SVARI

Darījumos un ar dokumentiem esi piesardzīgs. Pārlasi visu, bet it īpaši to, kas uzrakstīts sīkiem burtiņiem. Taču vispareizāk būtu konsultēties ar juristu.

SKORPIONS

Cilvēki novērtēs tavas zināšanas un pieredzi, taču tev nav jāpieņem lēmumi citu vietā. Lietišķajos jautājumos nevajag pārāk uztiept viedokli – ļauj citiem domāt pašiem.

STRĒLNIEKS

Vari mainīt darbu, pieteikties augstākam amatam vai arī biznesā ķerties pie jauniem projektiem. Rezultāti nebūs ātri, toties stabili, un tas ir tieši tas, kas nepieciešams.

MEŽĀZIS

Ja saņem jaunu darba vai biznesa sadarbības piedāvājumu, tad idejas un koncepcijas gan uzreiz neatklāj. Tās var kaut kur aizceļot bez tevis. Diemžēl tā dažkārt mēdz notikt.

ŪDENSVĪRS

Tava radošā un oriģinālā pieeja lietišķiem jautājumiem nesīs labus rezultātus. Sekmīgāki tie darbi, ko organizēsi komandā, jo – viena galva gudra, daudzas vēl gudrākas.

ZIVIS

Pārdomas par darba lietām: vai pienākumu nav pārāk daudz, vai samaksa atbilstoša, kāds mikroklimats uzņēmumā vai iestādē. Ja kas nav pa prātam, ir jārunā vai jāmeklē labāks variants.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu