Ceturtdienas horoskops: 7. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evgeny Atamanenko/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 7. decembrim. 

AUNS

Nepaļaujies uz citu solījumiem, pareizāk būs, ja stūri turēsi savās rokās. Derētu arī izvērtēt un apspriest iepriekšējās vienošanās, varbūt vari gūt kādu papildus bonusu.

VĒRSIS

Tu esi atbildīgs cilvēks, taču nesatraucies par situācijām, ko nevari ietekmēt. Saudzē nervus, mierīgi dari savus darbus un pievērsies karjerai vai privātajam biznesam.

DVĪŅI

Šķēršļi tevi nebiedē, tieši otrādi: stiprina pārliecību par saviem spēkiem un liek profesionālo latiņu pacelt vēl augstāk. Ja pietrūkst zināšanu - piesakies kursos vai meklē informāciju tīmeklī.

VĒZIS

Darbi kavējas un kādas ieceres izjūk no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Gribēsi sarīkot domu apmaiņu, kā kolektīvām strādāt ražīgāk, taču tam diez vai būs rezultāts. Rosies lēnītēm.

LAUVA

Trauksies no darba pie darba un piktosies: kāpēc tas viss jādara man?! Dienas beigās rezultāti tomēr priecēs, turklāt var atklāties, ka tev piemīt laba intuīcija naudas lietās.

JAUNAVA

Nevajag dzīvot rutīnā tikai tāpēc, ka tā varbūt ir drošāk un stabilāk. Ja esošā situācija nepamierina, lūkojies pēc izdevīgākiem variantiem. Jāapgūst jaunas iemaņas? Tā nav problēma!

SVARI

Šodien svarīga prasme uzklausīt, iedziļināties, sadarboties, taču ne katrs jauks cilvēks uzreiz ir lieliskākais darījumu partneris. Jaunas pazīšanās novērtē ar kritisku skatu.

SKORPIONS

Parādīsi profesionalitāti, pratīsi argumentēt un izcelties ar zināšanām. Naudas lietās iespējama kāda kavēšanās, taču visai drīz savu finanšu stāvokli nostabilizēsi.

STRĒLNIEKS

Esi godam nopelnījis augstāku amatu un lielāku atalgojumu, vai arī jaunas iespējas biznesā. Pastiprināta uzmanība pievēršama finansēm - iespējami gan pēkšņi ienākumi, gan negaidīti izdevumi.

MEŽĀZIS

Ieklausies, ko saka priekšā intuīcija: gan profesionālās, gan sadzīviskās lietās. Šodien nevajag iet pret straumi. Un savas nākotnes ieceres neapspried ne ar vienu.

ŪDENSVĪRS

Piemērots laiks informācijas apmaiņai, mācībām vai komandējumam. Vakarā saturīgas un vērtīgas sarunas ar cilvēkiem, kurus uzskati par autoritātēm.

ZIVIS

Pozitīvisms palīdzēs atrisināt sarežģītas situācijas. Kurš gan var atteikt vai kaut ko pārmest smaidīgam optimistam? Cilvēciskās attiecības būs pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu