"Viņi kļuva mantkārīgi." Sieviete, kura loterijā laimēja 187 miljonus dolāru, sarauj attiecības ar savu ģimeni (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Lielbritānijas iedzīvotāja Džiliana Bejforda loterijā "EuroMillions" uzvarēja summu, kas pielīdzināma aptuveni 187 miljoniem ASV dolāru. Taču laime bija īslaicīga – lielā laimesta iespaidā pārtrūkušas attiecības ar tuviniekiem, raksta ASV izdevums "Insider". 

Bejforda britu izdevumam "The Sun" norādīja, ka saviem ģimenes locekļiem no laimesta viņa atvēlēja aptuveni 20 miljonus dolāru.

Viņa pēc laimesta sākusi atmaksāt savu radinieku uzkrātos parādus, tostarp neatmaksāto summu 887 079 dolāru vērtībā, ko uzņēmējdarbībā zaudēja viņas tēvs un brālis. To atmaksāt spieduši viņas vecāki vien deviņus mēnešus pēc tam, kad viņa tika pie lielā laimesta. Neilgi pēc tam viņas brālis ar viņu pārstāja runāt un pat neuzaicināja viņu uz savām kāzām. 

"Tas ir satraucoši. Naudai vajadzēja viņus padarīt laimīgus. Bet tā viņus ir padarījusi mantkārīgus," intervijā "The Sun" teica Bejforda. 

Viņa arī iegādājusies dzīvokli saviem vecākiem, kuri iepriekš dzīvoja karavānā Skotijā. Bejforda norādīja, ka ģimene ar iegūto bagātību pastāvīgi izrādoties citiem. 

Laimesta iespaidā izjuka arī viņas laulība – šķiršanās tika noslēgta vien 12 mēnešus pēc uzvaras loterijā. Bijušais vīrs izdevumam "The Daily Mail" norādīja, ka uzvara loterijā bijis "stresains" process un pēc tās viņi arvien mazāk laika pavadījuši kopā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu