FOTO Duets "Čipsis un Dullais" līksmi aizvada izlases "Zelta večuki" svētkus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Koncertzālē "Palladium" izskan latviešu mūzikas dueta "Čipsis un Dullais" koncerts
Koncertzālē "Palladium" izskan latviešu mūzikas dueta "Čipsis un Dullais" koncerts Foto: Justs Kravalis/TVNET GRUPA

1. decembrī koncertzālē "Palladium" duets "Čipsis un Dullais" pulcēja draugus un Latviešu romantiskās mūzikas cienītājus uz savu līdz šim lielāko grupas koncertu, kas vienlaikus bija arī svinības par godu dziesmu izlases "Zelta večuki" iznākšanai vinila formātā.

Bagātinot, bet neietekmējot dziesmu orģinālo skanējumu, koncertā izpildītas visas līdz šim nospēlēšanas vērtās grupas dziesmas, arī tās, kuras netika iekļautas šajā labāko dziesmu izlasē.

Koncerts vienlaicīgi bija arī Latvijas Radio 6 jeb "Radio Naba" 21. gada jubilejas noslēguma pasākums.

Čipsis un Dullais ir latviešu mūzikas duets, kas lielākoties izpilda romantiskas dziesmas žanrā, ko paši dēvē par "jaunā viļņa šlāgeri". Duetu veido Mārtiņš Ābols un Ģirts Strumpmanis, citos rokmūzikas žanros pieredzējuši mūziķi, kas apvienojās 2005. gadā.

2012. gadā izdeva debijas studijas albumu "P.S. es Tevi mīlu". 2016. gadā saņēma Alternative.lv gada balvu kā "Alternatīvākā grupa". 2020. gada jūnijā duets izdeva otro albumu "Bravo!", kas tika nominēts Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai "Zelta mikrofons 2020" kategorijā "Šlāgermūzikas albums".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu