VIDEO "Tā varētu būt visu laiku labākā piespēle." Latvijas futbolista meistarstiķis pārsteidz futbola pasauli (1)

Apollo.lv
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas futbola izlases spēlētāja Alvja Jaunzema rezultatīvā piespēle Polijas ekstraklases spēlē kļuvusi par interneta hitu futbola pasaulē.

Jaunzems aizvadītajā sestdienā Ščecinā rezultatīvi piespēlēja viņa pārstāvētās Melecas "Stal" uzvarā Polijas ekstraklases mačā. Viņa pārstāvētā komanda ar 3:2 pievaica Ščecinas "Pogoņ".

Aizsargs Jaunzems sestajā minūtē rezultatīvi piespēlēja Iļjam Škurinam, gūstot pirmos vārtus mačā. Šī filigrānā piespēle, kas veikta ar vienu pieskārienu, ieguvusi milzīgu uzmanību sociālajos tīklos.

Kopš video ievietošanas Polijas ekstraklases oficiālajā "TikTok" Jaunzema meistarstiķis līdz sestdienas vakaram ir skatīts 9,7 miljons reižu, saņēmis 1,5 miljonu "patīk" atzīmi un tūkstošiem lietotāju komentāru, kuri pauž apbrīnu.

Video: Jaunzema piespēle Polijā

Viens lietotājs raksta: "Tā varētu būt visu laiku labākā piespēle," savukārt cits raksta: "Cilvēki nesaprot, cik tas ir grūti. Es pat nespēju aprakstīt, cik labi tā [piespēle] sanāca."

Cits komentē: "Vai ir kāds Puškāša balvas ekvivalents piespēlēm? Ja tā, tad šī ir pelnījusi nomināciju."

"Stal" ar 21 punktu 16 cīņās ieņem astoto vietu, bet Andreja Cigaņika pārstāvētā Lodzas "Widzew" ar 19 punktiem 15 mačos atrodas desmitajā vietā 18 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par čempioni kļuva Čenstohovas "Rakow".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu