Decembra vidū Jūrmalā bez maksas varēs atbrīvoties no nolietotās elektrotehnikas un tekstila

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lielgabarīta atkritumu konteineri apsaimniekošanas uzņēmumu "CleanR" un "CleanR Verso" šķirošanas laukumā "Nomales" Stopiņu pagastā.
Lielgabarīta atkritumu konteineri apsaimniekošanas uzņēmumu "CleanR" un "CleanR Verso" šķirošanas laukumā "Nomales" Stopiņu pagastā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešās adventes brīvdienās - 16.decembrī un 17.decembrī - atkritumu apsaimniekotājs "CleanR" un ražotāju atbildības sistēmas uzņēmums "Zaļā josta" sadarbībā ar Jūrmalas pašvaldību Jūrmalā rīkos "Tīrmājas" akciju, aicinot iedzīvotājus bez maksas atbrīvoties no sev liekās un nokalpojušās elektrotehnikas un tekstila, pauda "CleanR" pārstāvji.

Lai varētu piedalīties akcijā, Jūrmalas iedzīvotājiem ir iepriekš jāpiesakās, norādot savu adresi un aptuveno atkritumu daudzumu, ko plānots nodot. Pieteikumi tiks pieņemti no 6.decembra līdz 13.decembrim.

"CleanR", saņemot šo informāciju, izveidos speciālu maršrutu, lai apbraukātu katru no adresēm un savāktu norādītos atkritumus.

Iedzīvotājiem visi "Tīrmājas" akcijā nododamie priekšmeti jānovieto pieejamā vietā ārpus privātīpašuma teritorijas vai pie atkritumu konteineriem daudzdzīvokļu māju pagalmā līdz attiecīgi 16.decembra un 17.decembra plkst.7.

"Tīrmājas" akcijā iedzīvotāji bez maksas var nodot jebkura veida un izmēra neizjauktu elektrotehniku, piemēram, matu fēnu, printeri, ledusskapi, gludekli, mikroviļņu krāsni, kā arī tekstilu, piemēram, apģērbu, gultasveļu, aizkarus, dvieļus, tādējādi padarot tīrāku gan savu mājokli vai darbavietu, gan arī apkārtējo vidi.

Jau vēstīts, ka "Clean R" pagājušajā gadā strādāja ar 48,679 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 18,7% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 46,1% un bija 4,833 miljoni eiro.

"Clean R" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānija ietilpst AS "Clean R grupa".

Kopumā "CleanR grupā" ietilpst 25 uzņēmumi, tostarp sadzīves atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums "CleanR", industriālo atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "CleanR Verso", telpu uzkopšanas uzņēmums SIA "Vizii" un pilsētvides apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Vizii Urban".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu