VIDEO "Neko jums nepalīdzēsim." Tirdzniecības centrā "Spice" apzagta pircēja vaino apsardzi un policiju bezdarbībā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kadrs no "Bez tabu" video

Rīgā tirdzniecības centrā "Spice" Silgai un viņas meitai iepirkšanās "Melnās piektdienas" izpārdošanā negaidīti noslēgusies ar policijas klātbūtni, ziņo TV3 raidījums "Bez tabu".

Rīdziniece piektdienas vakarā kopā ar meitu pēc iepirkšanās katra nesa vairākus iepirkumu maisus ar ziemas āra drēbēm un iepirkumu maisiem. Ieejot pēdējā pieturvietā "The Body Shop" veikalā, pārdevēja laipni aicinājusi atsvabināt sevi no mantām un nolikt lielo iepirkumu maisu zem krēsla, pie izlietnes. Daudz nedomājot, ģimene piekritusi un tā arī izdarījusi. Kad dāvanas atrastas un pirkums apmaksāts, abas devušās ārā pa veikala durvīm un pamanījušas – no iepirkumu maisa pazudusi meitas rokassoma, ziņo raidījums.

Viņas sapratušas, ka rokassomu ar bankas karti, 60 eiro skaidrā naudā un aptuveni 200 eiro vērtām austiņām no iepirkumu maisa, visticamāk, kāds nozadzis, Viņas uzreiz devās pie pārdevējas, lūdzot izsaukt apsardzi. Pārdevēja sazinājusies ar apsardzi, kas šajā situācijā noplātījusi rokas, norādot, ka jāvēršas policijā.

Policija pēc vairāk nekā stundas ieradās notikuma vietā un devās noskatīties videonovērošanas kameru ierakstus. Tajos skaidri redzams, ka nieka divas minūtes pirms Silga apmaksāja pēdējo pirkumu, zaglis no maisa izņem somu un dodas ārā no veikala pāri automašīnu stāvlaukumam. Rīdziniece ir pārliecināta, ka apsardze būtu paspējusi zagli noķert, ja būtu reaģējusi uz viņas lūgumu.

Valsts policijas un apsardzes komentārus skaties "Bez tabu" sižetā:

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu