"Es uzvarēšu!" Bijušajai "Degpunktā" vadītājai Inesei Supei diagnosticēts vēzis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "4. studija" žurnāliste, bijusī "Degpunktā" vadītāja Inese Supe nākusi klajā ar ierakstu, kur atklāj - viņai diagnosticēts vēzis. 

Jau novembra izskaņā žurnāls "Privātā Dzīve" vēstīja, ka Supe cīnās ar veselības problēmām.

Nu viņa savos sociālajos tīklos atklāj, ka viņai diagnosticēts vēzis.

"Pusceļā uz nenovēršamo. Jā, mati, iespējams, ārstniecības procesā pazudīs pilnībā…matkritis ir sācies," raksta Supe, komentāros apstiprinot, ka viņai diagnosticēts vēzis pirmajā stadijā.

Viņa gan saglabā optimismu, rakstot: "Es uzvarēšu! Gan par sevi, gan par māsu! Mums abām viens un tas pats ģenētiskais mantojums. Māsa cīņu zaudēja. Es uzvarēšu par mums abām!"

Citā komentārā viņa atklāj, ka ir "pat drusku pateicīga šai diagnozei" - tā liekot izvērtēt dzīvi un prioritātes.

"Es gribu par to runāt, lai mudinātu sievietes izmantot valsts apmaksātos izmeklējumus. Pārbaudīt krūtis, veikt dzemdes kakla skrīningu.

Man paveicās, jo man ir brīnišķīga ģimenes ārste. Pirmā stadija. Bet... arī līdz tai varēju nenonākt, ja es būtu ņēmusi vērā padomus, ģimenes anamnēzi... Es neesmu gatava "iegulties", bet būšu laimīga, ja citas sievietes vairāk vērības pievērsīs savai veselībai!"

Tāpat viņa pie ierakstam pievienojusi mirkļbirku #Supeizveseļosies.

Supe saņēmusi laba vēlējumus no saviem sekotājiem un arī sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. "Neviens, kas tam nav gājis cauri, nevar pat nojaust, kā Inese jūtas. Bet skaidrs ir tas, ka svarīgi būt blakus, svarīgi atgādināt, ka viss būs labi. Un viss būs labi, Inese! Par tevi - par stipro meiteni, kas visu uzvarēs," tā "Facebook" lapā "Par mums, stiprajām".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu