VIDEO "Šādi kāds var arī nomirt." Cīkstoņus sanikno tiesneša nekompetence nesenajā UFC cīņu šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pretenzijas pret tiesneša Kerija Heitlija darbu aizvadītās nedēļas nogales UFC cīņu šovā platformā X izteikuši vairāki vadošie jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstoņi.

Runa šoreiz ir par aizvadītajā nedēļas nogalē notikušā cīņu šova priekšpēdējo dueli, kurā, kā jau ziņots, Džeilins Tērners pirmajā raundā nokautēja fanu mīluli Bobiju Grīnu.

Tērners lieliski pamānīja ar tā saukto dubulto džebu, kuram sekoja precīzs sitiens pa Grīna deniņiem. Tā rezultātā veterāna kājas pamatīgi sagrīļojās. Pēc tam Tērners Grīnu piebeidza ar divu sitienu kombināciju.

Tomēr cīņas tiesnesis Kerijs Heitlijs uzskatīja, ka Grīns, kurš, atrodoties uz vēdera, uzņēma virkni sitienu, vēl inteliģenti aizstāvējās. Ja tiesnesis būtu darījis savu darbu un cīņu apturējis uzreiz pēc tam, kad Grīns piezemējās uz oktagona grīdas, viņš veterānu būtu pasargājis no 16 lieku sitienu uzņemšanas...

Esošie un bijušie cīkstoņi par šādu Heitlija rīcību nebija sajūsmā:

Daniels Kormjē: "Viena no absolūti sliktākajām cīņas apturēšanām MMA vēsturē. Kas tur notika? Tu atrodies uz vēdera, uzņem sitienus, bet ar to vēl nav gana?"

Čeiss Hūpers: "Sasodīti brutāli. Nevienā brīdī viņš nespēja inteliģenti aizstāvēties. Tiesnesim cīņu bija jāaptur maksimums pēc pirmajiem diviem sitieniem zemē."

Dastins Porjē: "Drausmīga cīņas apturēšana."

Sodiks Jusufs: "Tas ir trakums. Līdz šim nekad nebiju dusmojies uz tiesnesis. Šādi kāds var arī nomirt."

Terenss Makinijs: "Tai jābūt pašai novēlotākajai cīņas apturēšanai, kādu esmu redzējis. Izsvilpiet viņu!"

Braiens Kelahers: "Hei, tiesnesi? Tu tur esi?"

Dusmas par tiesneša nekompetenci neslēpa arī prominentais MMA žurnālists Ariels Helvani: "Sasodīts! Ko darīja tiesnesis? Vai viņš vēlējās Bobija nāvi? Kas, pie velna, tas bija?"

Līdzīgās domās bija arī UFC boss Deina Vaits, kurš pēc cīņu šova preses konferencē tiesneša rīcību nosauca par vienu no visu laiku sliktākajām cīņas apturēšanām.

Grīnam šis bija 15. zaudējums viņa 48 cīņu ilgajā profesionālajā karjerā. Savukārt Džeilins Tērners tika pie 14. uzvaras 21 duelī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu