"airBaltic" no Tamperes piedāvās četrus jaunus galamērķus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"airBaltic" lidmašīnas starptautiskajā lidostā "Rīga", kur jaunā koronavīrusa izraisītās slimības „Covid-19” izplatības mazināšanai uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14.aprīlim apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi.
"airBaltic" lidmašīnas starptautiskajā lidostā "Rīga", kur jaunā koronavīrusa izraisītās slimības „Covid-19” izplatības mazināšanai uz ārkārtas situācijas laiku līdz 14.aprīlim apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi. Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" ziemas sezonā no Tamperes lidostas Somijā piedāvās četrus jaunus galamērķus - uz Tenerifi, Grankanāriju, Tallinu, kā arī uz Kitili Somijā, pavēstīja "airBaltic" pārstāvji.

Kompānijas pārstāvji informē, ka lidojumi maršrutā Tampere-Tenerife notiks divas reizes nedēļā, maršrutā Tampere-Grankanārija - vienu reizi nedēļa, maršrutā Tampere-Tallina - sešas reizes nedēļā, savukārt maršrutā Tampere-Kitilē - divas reizes nedēļā.

Tostarp kompānijas pārstāvji norāda, ka lidojumi no Tamperes uz Grankanāriju ilgs sešas stundas un 30 minūtes.

Papildu jauniem maršrutiem "airBaltic" palielinājusi arī lidojumu biežumu starp Tamperi un Amsterdamu, reisus starp pilsētām nodrošinot katru dienu.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Tamperes arī uz Kopenhāgenu un Amsterdamu, kā arī uz Malagu un Rodas salu, papildu tiešajiem reisiem uz Rīgu.

Jau ziņots, ka "airBaltic" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 500,17 miljoni eiro, kas ir 2,5 reizes vairāk nekā 2021.gadā, bet kompānijas zaudējumi samazinājās 2,5 reizes - līdz 54,219 miljoniem eiro.

Savukārt 2023.gada deviņos mēnešos, salīdzinot ar attiecīgo periodu pērn, "airBaltic" koncerna apgrozījums palielinājās par 40,8%, sasniedzot 510,632 miljonus eiro. "airBaltic" šogad deviņos mēnešos strādājis ar 9,122 miljonu eiro peļņu pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Latvijas valstij pieder 97,97% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - 2,03%.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu