Stjuarte atklāj, kāpēc viesnīcā vienmēr iemet ūdens pudeli zem gultas (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: filippo giuliani/Shutterstock

Nīderlandes aviokompānijas KLM stjuarte skaidro, kāpēc, apmetoties viesnīcā, vienmēr ir labi pagultē iemest ūdens pudeli, ziņo portāls "15min".

Atpūtniekiem bieži vien ir savi triki, kas viņiem palīdz justies ērti ceļojuma laikā, taču stjuarti īpaši labi pārzina ceļojumu lietas. Daudzi lidojumu apkalpes locekļi ievēro īpašas drošības procedūras, reģistrējoties jebkurā viesnīcā.

Dažiem ceļotājiem padomi var šķist lieki, taču stjuartiem, kuri viesnīcās uzturas reizi nedēļā vai biežāk, labāk ir būt drošiem nekā nožēlot. Ievērojot viņu padomus, jūs varat izvairīties no tā, ka jums varētu kaitēt kāds svešinieks, raksta portāls. 

Nīderlandes lidsabiedrības KLM stjuarte Estere skaidro, ka ceļojumu laikā izmanto dīvainu paņēmienu, kas var pasargāt no cilvēkiem, kuri slēpjas jūsu guļamistabā.

Estere paskaidroja, ka šī iemesla dēļ viņa izmanto ūdens pudeli. Tā palīdz viņai "uzmanīties, lai nekas neatrastos zem gultas".

Stjuarte ir novērojusi – ja viņai kādreiz rodas bažas, ka viesnīcas numurā kāds atrodas zem gultas, viņa vienkārši aizmet pudeli pagultē. Ja nav neviena ļaunprāša, pudele "iznāk no otras puses".

Estere norāda – ja tomēr pastāv risks, ka kāds paslēpies, tad pudele zem gultas iesprūdīs. Tomēr jāpārliecinās, ka pagultē nav nekā, kas bloķētu gultas apakšu, piemēram, čemodāns.

Stjuarte arī atklāja, ka viesnīcas seifā ievieto kurpi, lai pirms izrakstīšanās neaizmirstu izņemt ārā tādas lietas kā pase, nauda un rotaslietas.

Estere arī vienmēr pārliecinās, ka viņas viesnīcas numurā nav slēpto kameru. Estere sāk ar spoguļu pārbaudi vannas istabā, piespiežot stiklu, lai pārliecinātos, vai tajā nav dīvainību, piemēram, atstarojoša gaisma vai izliekumi.

Dažkārt aiz spoguļiem ir kameras, lai novērotu, kas notiek telpā. Estere ar telefona lukturīti pārbauda arī dušu un ugunsdzēsības signalizācijas malas, meklējot kameras lēcas vai gaismas. Viņa pārbauda arī visu istabu, aizkarus, atvilktnes un televizoru, lai pārliecinātos, ka neviens nemēģina viņu izspiegot.

Tas var šķist pārspīlēti, taču vairākās valstīs, tostarp Dienvidkorejā, ir reģistrēts aizvien vairāk gadījumu, kad izīrētos dzīvokļos un viesnīcās tiek izmantotas slēptās kameras, ziņo portāls.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu