Mēneša romantiskākā diena. Ko tā nesīs katrai Zodiaka zīmei?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kateryna Onyshchuk/Shutterstock

Decembris ir maģiskiem brīžiem bagāts. Attiecību jomā astrologi prognozē, ka mēneša romantiskākā diena būs 9. decembris. Venēra Skorpionā apvienojumā ar Jupitera retrogrādu Vērsī pastiprinās mūsu vēlmi pēc dziļākām attiecībām un tajā pašā laikā nesīs papildu laimi. Uzziniet, ko tas nozīmē katrai Zodiaka zīmei.

Auns

Spēcīgi sajutīsi Jupitera enerģiju, kas virzīs pretī pārpilnībai. Padomājiet par to, kā jūs varat ienest vairāk mīlestības un prieka savā dzīvē. Tikai veicot izmaiņas, būtiski izmainīsiet visas esošās un turpmākās attiecības.

Vērsis

Zvaigznes sniedz jums svarīgu iespēju attīstīties caur mīlestību. Ja jums ir attiecības, šī ir lieliska iespēja vēl vairāk satuvināties ar savu partneri, bet neprecētajiem tagad ir īstais laiks pievērsties tam, kā nākotnē veidot stiprākas mīlestības pilnas attiecības.

Dvīņi

Ir pienācis laiks pievērsties saviem ikdienas paradumiem un rutīnai. Šodien vērts apdomāt, kā ar partneri varat izveidot rituālu, kas jūs vēl vairāk satuvinās, kā varat ienest savā dzīvē vairāk relaksācijas, prieka un gandarījuma.

Vēzis

Jūs atklāsiet ciešu saikni starp mīlestību un draudzību. Ja esat viens, iespējams, ka draugu lokā varētu būt potenciālais partneris. Tiem, kuriem ir attiecības, šī ir iespēja atgriezties pie pamatiem un atrast veidus, kā uzšķilt uguntiņu attiecībās.

Lauva

Tiek prognozēts progress karjerā, kas pozitīvi ietekmēs arī personīgo dzīvi. Progresēšana darbā palīdzēs uzlabot pašnovērtējumu, atvieglos saziņu ar cilvēkiem un atklās veidus, kā vēl vairāk tuvināties tiem, kuri tev nozīmē visvairāk.

Jaunava

Ir pienācis laiks izkāpt no savas komforta zonas un paplašināt savu redzesloku. Ja esi attiecībās, ir svarīgi, lai šajā periodā tu patiesi ieklausītos partnerī un mēģinātu izprast viņa pasaules uzskatu. Ja esat neprecējies, izmēģiniet kādu jaunu, neparastu nodarbi – iespējams, tur satiksit kādu īpašu cilvēku.

Svari

Visu mēnesi būsi spēcīgā Veneras ietekmē, kas palīdzēs ieklausīties savā sirdī. Tagad ir jūsu iespēja izteikt savas jūtas. Arī brīvajiem ir svarīgi sekot savām jūtām. Ej ar atvērtu sirdi un prātu, un tieši šodien varat satikt kādu, kurš kļūs par svarīgu jūsu dzīves sastāvdaļu.

Skorpions

Romantiska diena mudina izpausties. Ja jums ir attiecības, noskaidrojiet visas sūdzības ar savu partneri un izsakiet savas jūtas. Ja esat viens, ir svarīgi palikt autentiskam - tieši ar savu autentisko enerģiju jūs varat piesaistīt savā dzīvē jaunas un svarīgas saiknes.

Strēlnieks

Zvaigznes mudina ieviest jaunus ieradumus un rutīnas savā dzīvē. Izveidojiet interesantu rituālu, kas palīdzēs vairāk sazināties ar savu partneri vai veltīt vairāk mīlestības sev, un tādējādi piesaistīt savu partneri savā dzīvē.

Mežāzis

Var sagaidīt spēcīgu kaislību vilni, kas var sagādāt jums nelielu diskomfortu, taču astrologi iesaka vienkārši pieņemt notiekošo un izmantot to savā labā. Uzdāviniet savai otrajai pusei romantisku randiņu, un, ja esat brīvs, dodieties uz ballīti un atpūtieties.

Ūdensvīrs

Visums palīdzēs jums saprast, cik daudz prieka patiesībā sniedz jūsu mājas. Ja esat attiecībās, pamanīsit, cik daudz siltuma ar partneri radāt kopā. Taču, ja esat neprecējies, tad vērts sevi paslavēt, tad jūs piesaistīsiet cilvēkus.

Zivis

Ir pienācis laiks atvērt acis un pieņemt savu personīgo dzīvi tādu, kāda tā ir. Jums bieži ir reizēm nereālas cerības, taču tagad ir pienācis laiks aptvert skaistumu, ko piedāvā šī nepilnība. Kad jūs samierināsieties ar situāciju, kurā atrodaties, jūs beidzot novērtēsiet to, kas dots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu