Piecas Zodiaka zīmes, kuras, visticamāk, dzīves laikā apprecēsies vairāk nekā vienu reizi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ververidis Vasilis/Shutterstock

Astrologi dod ieskatu, kuras Zodiaka zīmes, visticamāk, dzīves laikā apprecēsies vairāk nekā vienu reizi.

Auns

Auns ir pazīstams ar savu kaislīgo un ugunīgo raksturu. Viņi katrās attiecībās ienes tikpat lielu entuziasmu un sajūsmu, cik iepriekšējās attiecībās. Auns ir apņēmīgs un neatlaidīgs, un nebaidās uzņemties vadību romantisku attiecību veidošanā. Viņi ir spontāni, bieži pārsteidz savus partnerus ar pārdomātiem un arī pārsteidzošiem žestiem. Viņi mīl piedzīvojumus un jaunu pieredzi. Auni ir dabiski romantiķi, tāpēc viņi vairākas reizes dzīvē var apprecēties, meklējot to īsto un vienīgo.

Vērsis

Vēršus pārvalda Venēra, kas ir mīlestības planēta, un tas viņus padara dabiski romantiskus. Ja esošajās attiecībās viņiem trūkst jutekliskuma un stabilitātes, viņi meklēs tās citās attiecībās. Vērsis ir gatavs veltīt laiku, lai izveidotu spēcīgu emocionālu saikni ar savu partneri. Viņi novērtē visu skaisto dzīvē un mīl lutināt savus mīļos. Vērsis ir zīme, kas zina, kā likt partneriem justies novērtētiem un mīlētiem, un bez piepūles atjaunojot romantiku. Ja attiecībās netiek sasniegts tas, ko viņi vēlas, viņi ir gatavi sākt visu no jauna. 

Vēzis

Vēži ir dziļi emocionāli un gādīgi. Viņi var apprecēties vairākas reizes savā dzīvē, jo nopietni uztver attiecības. Viņi vēlas stabilitāti un drošību. Viņi ir empātiski un intuitīvi, bieži vien, pat nepasakot ne vārda, jūt partnera vajadzības un vēlmes. Vēži rada siltu, mīlestības pilnu atmosfēru, kas partnerim liek justies kā drošā patvērumā. 

Svari

Svari ir pazīstami ar savu līdzsvarotību un harmoniju. Pēc šķiršanās viņi ilgi negaida, lai mestos jaunās attiecībās. Viņiem ir dabiska harisma, kas piesaista apkārtējos. Svaru spēja saskatīt abas situācijas puses padara viņus par lieliskiem komunikācijas meistariem. Viņi ar laipnību risina konfliktus. Viņiem patīk radīt skaistu un romantisku vidi. Svaru dabiskā harisma un grācija padara viņus par mīlestības un dzirkstošās romantikas meistariem. Laulības viņiem var nebūt tik svarīgas, bet viņi to var darīt partnera dēļ.

Zivis

Zivis ir sapņotājas un ideālistes. Bieži vien pirmās laulības var neizdoties, jo Zivis tajās vēl tikai mācās, par daudz sapņo un idealizē. Zivis ir neticami empātiskas un saprotošas būtnes, taču galvenais viņu trūkums ir pārlieku liela fantazēšana par ideālām attiecībām. Viņi partneri vairākas reizes dzīvē var mainīt, bet tikai vecumdienās saprot, ka ideālu cilvēku nav. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu